اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،یادداشت دانشجویی، از حوادث و اتفاقات سال ۱۳۸۸ هفت سال گذشت؛ اتفاقاتی که در ۲۲خرداد در اعتراض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری رقم خورد، تلخی و شیرینیهای زیادی را به وجود آورد.
حوادثی که در سال ۱۳۸۸ در کشور اتفاق افتاد، حماسه سیاسی و مشارکت ۸۵درصدی مردم ایران را به محاق برد و خسارات سنگین مادی و معنوی را به کشور تحمیل کرد، اما باز کردن زخم های سیاسی سال های ۸۸ مرهمی بردردهای امروز جامعه ما نیست، اما زخم های سال ۸۸، پندها و عبرت هایی دارد که برای ادامه مسیر پر فروغ جمهوری اسلامی ضروری وبا اهمیت است.
اشرافیت سرمایه دار لیبرال با قدعلم کردن در برابر رای اکثریت سعی در متزلزل کردن و به دنبال آن کنار زدن نظام مردم سالاری دینی داشت تا بتواند عرصه را برای لبیرالیسم و نظام لیبرال دموکراسی بگستراند.
اعلام زود هنگام نتایج انتخابات توسط میر حسین موسوی و جالبتر از ان پیام تبریک رییس دولت اصلاحات به میر حسین موسوی، فضای انتخاباتی را مکدرتر و غبار آلودتر کرد. خود پیروز پنداری میر حسین قبل از انتخابات و مصاحبه وی با مجله تایم از هماهنگی ها و انسجام جریان غربگرای داخلی برای انجام انقلاب رنگی در ایران خبر می داد.
میر حسین موسوی در مصاحبه با مجله تایم چنین می گوید: «تغییرات از مدت ها ست که اغاز شده و تنها گوشه ای از این تغییرات به پیروزی در انتخابات مربوط می شود و بخش های دیگر تغییر ادامه خواهد یافت و هیچ عقب گردی در کار نخواهد بود » با بررسی مصاحبه میر حسین موسوی می توان گفت دشمنان ایران و اسلام در سال ۸۸ همه چیز را برای تغییر اساسی آماده کرده بودند و تغییر رییس جمهور گام اول برای سایر تغییرات بوده است.
بعد از شکست میر حسین موسوی اقلیت غرب زده و روشنفکران مرتجع به بهانه تقلب در انتخابات(تقلب۱۲ میلیونی) اعتراضات خیابانی و لشکرکشی های خیابانی خود را جهت ابطال انتخابات شروع کردند، شروعی که برایش مدت ها برنامه و طرح ریخته بودند.
هجوم یکباره و لشکر کشی خیابانی و وجود نیروهای اموزش دیده و همچنین رهبری اعتراضات در داخل کشور از برنامه ریزی و هدایت اغتشاشات و شبکه سازی دشمن در داخل ایران برای انجام مقاصد خود، خبر می داد؛ بطوری که محمد عطریانفر (از عوامل فتنه) در اعترافات خود از نقش تاج زاده (محکوم فتنه که به تازگی آزاد شده) در تئوریزه کردن انقلاب مخملی پرده برداشت و همچنین کاندولیزا رایس، مشاور امنیت ملی دولت جورج بوش گفته بود:« به واسطه موسسه ملی دموکراسی امریکا تاکنون توانسته ایم هزاران فعال را آموزش دهیم، ما تا کنون به اشکال مختلف در بحث آموزش سرمایه گذاری کرده ایم تا یک لایه اجتماعی از لحاظ فکری سکولار را در عرصه های بین المللی رشد و پرورش دهیم». وی همچنین در رابطه با نیروهای ایرانی چنین گفته بود «نیروهای سکولار ایران قوی تر از گذشته شده اند از این رو ما نباید به قیاس های اشتباه بسنده و تکیه کنیم»
دشمن با کمک عوامل خود فروخته و منافق سعی در اجرای اصلاحات و تغییر رفتار جمهوری اسلامی چه در سیاست داخلی و چه در سیاست خارجی در جهت خواست و اراده خود داشت. شعار های که خارج از کشور به افراد خود فروخته غربزده دیکته می شد، نشان می داد که انتخابات بهانه ای بوده است برای تغییر اساسی در اجزا و ارکان حکومت.
شعارهای هنجارشکن و ضدجمهوری اسلامی در سال ۸۸ توسط جریان شکست خورده، موید گفته های نگارنده است؛ شعارهایی نظیر نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران و... که تقابل آشکار و صریحی با آرمان های حضرت امام(ره) داشت.
پاره کردن عکس حضرت امام و مهمتر از آن، پاره کردن اندیشه و تفکر ناب امام مستضعفان و جالب تر از آن خداجو نامیدن حمله کنندگان به آرمان های امام خمینی توسط میر حسین موسوی، آیا می توانست توجیه انتخاباتی داشته باشد؟
جمهوری اسلامی ایران در چند سال گذشته با سیاست خارجی انقلابی و زیر سوال بردن ارکان غیر منطقی نظام بین الملل در نزد جهانیان و بخصوص کشور های منطقه وجهه بسیار خوبی کسب کرده بود، لذا کشور های مستکبر و جیره خواران و مزد بگیران کاخ سفید جهت به حاشیه راندن این حماسه بی نظیر ملت ایران و عدم صدور الگوی مردم سالاری دینی که می توانست به عنوان الگوی مطلوب حکومت داری در نزد کشور های منطقه باشد، از هیچ تلاشی دریغ نکردند و فرصت های بدست آمده جمهوری اسلامی ایران را به باد دادند و لشکر کشی خیابانی این افراد باعث امیدوار شدن دشمن به تغییر رفتار ایران از داخل شد و به همین دلیل با وضع تحریم های بی سابقه علیه ایران راهبرد تغییر رفتار جمهوری اسلامی را طرح ریزی کردند.
تحریم های بی سابقه ای که پس از انتخابات ایران و با چراغ سبز عناصر فتنه باعث خسارات بسیار زیادی به کشور شد، از دیگر خساراتی است که حایز اهمیت است. عناصر فتنه در ۹ آذر ۸۸ در نامه ای به مقامات امریکایی بر حمایت ایران از تروریسم و تلاش برای دستیابی به بمب اتم و استیلا بر خاورمیانه تاکید و ایران را متهم به دیکتاتوری می کنند و بر همین اساس امریکایی ها به امید قدرت یابی عناصر فتنه و تغییر در ساختار سیاسی ایران، فشار های خود را روز به روز بر ایران بیشتر کردند.
در همین رابطه روزنامه نیویورک تایمز حوادث سال ۸۸ را عامل اصلی تشدید تحریم ها عنوان می کند و اغتشاشات و اعتراضات خیابانی در ایران را عامل اصلی تغییر راهبرد کاخ سفید از مذاکره به تحریم و فشار به ایران می داند.
دشمن در سال ۸۸ با تمام توان و نیرو اعم از جریان های معاند و سلطنت طلبان و اپوزیسیون های خارج نشین و داخلی ها و لیبرال ها و کمونیست ها که هیچ قرابت ایدئولوژیکی با هم نداشتند، برای براندازی جمهوری اسلامی به یک نقطه اشتراکی رسیده بودند و تنها هدف آنان ساقط کردن جمهوری اسلامی بود؛ جمهوری اسلامی که در این ۳۸ سال خاری در چشم دشمن بوده و خواهد بود جمهوری اسلامی که به جهانیان فهماند که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند»
در واقع سال ۸۸ سال تقابل نظام لیبرال دموکراسی با نظام مردم سالاری دینی بود. صحنه کارزار تفکر حضرت امام و آمیختگی دیانت و سیاست با تفکری بود که اندیشه های امام را متعلق به موزه می دانست. سال ۸۸ سال جنگ بین اقلیت اشرافی و اکثریت مستضعف بود، جنگ بین لیبرالیسم و کاپیتالیسم با جمهوری اسلامی، و در یک کلمه جنگ بین اسلام ناب و اسلام امریکایی و اسلام مرفهین بی درد بود.
اما عبرت هایی که از جریانات و اتفاقات سال ۱۳۸۸ باید گرفت این است که جریان مومن به انقلاب اسلامی باید بداند که فتنه و فتنه گران د طول تاریخ بوده و خواهند بود و بصیرت و هشیاری جهت مقابله با هجمه ها و فتنه لازم است. تنها راه رهایی از فتنه ها پیروی تام از ولایت مطلقه فقیه است؛ ولایت فقیهی که انقلاب اسلامی ایران را به ثمر رساند و پایه های استکبار را به لرزه در اورد ؛ ولایت فقیهی که همواره کارایی خود را در کشور نشان داده و خواهد داد و این را دشمن خوب می داند که در سال ۸۸ ولایت فقیه و قدرت نرم ولایت فقیه، کشور را از لبه پرتگاه نجات داد و آتش فتنه را خاموش کرد. دشمن در سال ۸۸ فهمید که امام و اندیشه اش زنده است و خامنه ای خمینی دیگر است.
*امیرحسین حسینی- فعال دانشجویی
نتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است