به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران با حضور شخصیت های لشکری و کشوری عصر دیروز(یکشنبه) در مسجد امام صادق(ع) برگزار شد.
در این مراسم دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه گفته های ما در خصوص شهدا منظومه ای است که باید به درستی و فارغ از بزرگ نمایی و کم گویی قرار گیرد گفت: به طور قطع خون شهدا قادر است توشه ای ارزشمند برای مسیری که در پیش داریم باشد.
وی در ادامه در بیان ویژگی های شهید چمران اظهار داشت: شهید چمران در خوزستان و دهلاویه مدت ها به دنبال گم شده خود می گشت و سرانجام آن را پیدا کرد. بهترین شکل برای تبیین تصویر شهید چمران، پیام امام(ره) در سوگ شهید چمران است که نکاتی در این پیام نهفته است. شعار«شهادت، هنر مردان خداست» عنوانی است که امام(ره) در پیام شهادت شهید چمران عنوان کرد.
شمخانی با اشاره به اینکه شهید چمران یک انسان آکادمیک بود که عشق به امام (ره) ترک کننده همه آن ابعاد زندگی و جایگاه اجتماعی در آمریکا شد افزود: شهید چمران برای دفاع از مردم لبنان و حق طلبی و حق خواهی و آن چیزی که ما امروز به عنوان مدافعان حرم یاد می کنیم در صحنه لبنان حاضر شد که شهید چمران نمونه بارز و اولین مدافعان حرم بود.
شمخانی سخت کوشی، خطر پذیری و رضای الهی را از دیگر ویژگی های شهید چمران عنوان کرد و گفت: شهید چمران در آن وضعیت گرفتار احزاب سیاسی جاری آن زمان نشد و فارغ از اینها به اندیشه ای پیوست که امام وعده آن را داده بود و امروز به وقوع پیوسته است. شهید چمران نگاهش، نگاه امت اسلامی بود و در پی اتحاد مسلمانان بود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه گفت: رسالتی که تکفیری ها اکنون انجام می دهند اندیشه های زلال اسلام را به گلوله نفرت در بین مردم جهان و بمبی بین مسلمانان تبدیل کرده اند و با فعالیت خود خادم صهیونیست ها شده اند.
وی روحیه و تفکر بسیجی را از دیگر ویژگی های شهید چمران دانست و گفت: بسیج قبل از زمان جنگ شکل گرفت اما چمران کسی بود که به مردم باور داشت و بر این باور بود که کمبودها و ضعف های جنگ را توسط مردم تقویت کرد که ما هنوز نیازمند این روحیه و تفکر هستیم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه شهید چمران مدیریت جهادی داشت، بیان کرد: شهید چمران هرگز نمی گفت بروید، با مدیریت خود در پی جمع کردن مردم بود.یکی از دلایل موفقیت در دفاع مقدس همین ویژگی بود. اگر رزمندگان را به ایثار، شهادت و خط شکنی دعوت می کرد خود در این پله ها مقام اول را داشت.
علی شمخانی در ادامه تصریح کرد: بسته فکری چند جانبه شهدای بزرگ ما در روزهای آغازین جنگ به بذرهایی تبدیل شد که والفجر8 و کربلای 5 را خلق کرد و دفاع ار حریم اهل بیت و امنیت در داخل کشور را فراهم کرد.
وی حضور پررنگ و مشارکت مردم در تمامی صحنه ها را از دلایل امن بودن ایران در مقایسه با کشور های منطقه عنوان کرد و گفت: دفع هرگونه تحرک در هر نقطه از کشور ناشی از حضور مردم است و این سرمایه بزرگ قابل حفظ است به شرط آنکه خود را خادم مردم بدانیم و بین زندگی ما و مردم فاصله ای وجود نداشته باشد.
علی شمخانی در ادامه از کشف و دستگیری عوامل عملیات انتحاری طی چند روز گذشته در تهران خبر داد و گفت: در ایام ماه مبارک رمضان نفرین شدگان زمین تصمیم داشتند در تهران اقداماتی انجام دهند و گزارشی مختصر از سمت مردم منجر به کشف و دستگیری عوامل عملیات انتحاری در تهران شد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در خاتمه بیان داشت: دستگاه های انتظامی، نظامی و امنیتی ما آنچنان آبدیده شده اند که امن بودن تهران و کشور برای غرب یک علامت سوال است که این امنیت به قیمت خون شهدا فراهم شده است.