اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
محمد حمله داری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای تک رقمی شدن نرخ تورم گفت: صحبت های نوبخت بر اساس آمار و جداولی است که مرکز ملی آمار ایران فراهم کرده است؛ وی بر کاهش نرخ تورم تاکید دارد؛ ولی در حقیقت و با یک گردش چند ساعته در سطح هر شهر می توان به این نتیجه رسید که این آمار با شرایط فعلی جامعه ما بسیار در تناقض است.
وی افزود: قدرت خرید مردم بسیار کاهش یافته و مطابق میل و سطح هیچ خانواری نیست؛ در حقیقت سطح درآمدهای محسوس و واقعی مردم بسیار افت کرده و اگر کاهش تورمی هم بوده روی کاغذ رخ داده و برای مردم قابل درک و باور نمی باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور نجف آباد تصریح کرد: قیمت ها رشد کرده و سطح تولید کاهش یافته و قدرت ریسک اقتصادی مردم کمتر شده و سطح اطمینان شغلی کاهش یافته است؛ بسیاری از کارخانه ها با تقلیل نیرو مواجه شده اند و در حقیقت نرخ بیکاری بالا رفته و کسب و کار و تولید به صورت بسیار محدود و در حالت رکود در آمده است و این کاهش حجم تولید برای مردم موقعیتی را ایجاد کرده که از کاهش تورم جز در آمار دولت، چیزی دیگر متوجه نشوند.
حمله داری در ادامه در خصوص اتفاقات بحرین و بی احترمی به شیخ عیسی قاسم گفت: اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم در حقیقت حماقت بزرگی بود که تحت تاثیر عربستان سعودی و رژیم جعلی صهیونیستی به وقوع پیوسته و حکومت بحرین با این کار خود را وارد دوره ای جدید در معادلات منطقه ای کرده است.
وی افزود: سابقه بیداری اسلامی در کشورهای عربی بر این نکته دلالت دارد که صبر مردم حد و اندازه ای دارد و اگر از کنترل خارج شود نتایج جبران ناپذیری برای دولت های مردم ستیز بر جای خواهد نهاد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور نجف آباد بیان داشت: از منظر حقوق بین الملل این مسئله قابل دفاع، پیگیری و واکنش است و نکته مهم خشم مردم است که اگر از کنترل خارج شود، حکومت منفور بحرین هم طعم بیداری اسلامی را خواهد چشید و البته و متأسفانه موجبات خشنودی صهیونیست های منطقه فراهم خواهد شد؛ زیرا می توانند به واسطه همین حکومت های جعلی و بی اصالت مسلمانان را به جان هم بیاندازند و جهان اسلام را به خود مشغول سازند.
حمله داری همچنین به استفاده دولت از تخصص و تجربه اساتید دانشگاهی در مسائل کشور اشاره کرد و گفت: اینکه به نظر دولت استفاده از نظر دانشگاهیان می تواند راهگشای امور باشد بسیار صحیح و کامل است؛ ولی در واقع آیا تا کنون در این خصوص سرمایه گذاری شده است؟
وی ادامه داد: در بحث برجام، تعهدات برجام، سایت فردو، آب سنگین اراک، قراردادهای پس از برجام و خریدها و پیمان های کشور با دولت های جهان در هیچ یک از اینها نمی توان حضور اساتید و صاحب نظران دانشگاهی را مشاهده کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور نجف آباد تصریح کرد: در بحث اقتصاد مقاوتی و تاکیدات مقام معظم رهبری نیز دولت به کارهای کلی بسنده کرد و هیچ موقع نخواست که با نظر کارشناسی اساتید روبرو شود و به بحث اقصاد مقاومتی در جامعه بپردازد؛ در حقیقت جای بسیاری از نظریه پردازان دانشگاهی و شناخته شده در جریان های جامعه، خالی است.
حمله داری در خصوص ادعای پیشرفت علم پس از برجام ادامه داد: در حقیقت پس از برجام و شروع اجرای آن یکسری از پیشرفت های علمی و خصوصا هسته ای متوقف شد و ما بر اساس تعهدات از بعضی داشته ها، خواسته ها و فعالیتهایمان کوتاه امدیم و این خود نشانی بزرگ از توقف رشد علمی است.
وی افزود: اگر گشایشی بوده باید محسوس و قابل درک و لمس باشد که تا کنون چیزی دیده نشده است؛ چراکه با برطرف شدن تحرم های دریایی و تجارت و حضور فعالانه دولت های خارجی در اقتصاد ما به جهت کمک به پیشرفت ما و بحث برقراری سوئیفت و بازگشایی ال سی در بانک های خارجی و سایر گشایش ها در صنعت، اقتصاد و روابط خارجی این گشایش ها بیشتر برای خارجی ها بود تا مردم ایران.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور نجف آباد خاطرنشان کرد: ظریف تاکید کرده است که روند اجرای برجام به کندی رخ می دهد و این خود مؤید این نکته است که هنوز گشایشی در کار نیست و باید به دنبال علل این موضوع بود که چرا دولت به خود تا این حد بابت برجام مغرور است و این همه تمجید از یک قراردادی که شاید خاطرات قراردادهای قجری را زنده می کند، برای چیست.