به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر فانی در نشستی که با مدیران سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس برگزار شد گفت: من امسال را سال تعمیر ونگهداری فضاهای آموزشی نامگذاری می کنم و سازمان نوسازی ،توسعه و تجهیز مدارس کتابچه ای را با موضوع وظایف مدیران در حفظ و نگهداری فضاهای آموزش تهیه و به مدارس ارسال کند تا مدیران طبق آن به انجام وظیفه بپردازند .
فانی افزود: حضور خیرین ، کمک ها ی مردمی وتلاش های سازمان نوسازی برای جلب مشارکت های خارج از آموزش و پرورش چه از طریق افراد حقیقی وچه اشخاص حقوقی که سال هاست انجام می شود کار بسیار خوبی است ودر سه سال اخیر نیز با جدیت پیگیری شده است.
وی تعمیر ونگهداری مدارس را از واجبات دانست و افزود: همیشه برای تعمیرو نگهداری فضای آموزشی به بودجه نیاز نداریم بلکه باید احساس مسئولیت کنیم و نسبت به آن حساس باشیم .
وزیر آموزش وپرورش بر تکمیل طرح های نیمه تمام تاکید کرد و افزود: درفرصت باقیمانده تلاش می کنیم پروژه های نیمه تمام تکمیل و به بهره برداری برسد و دراین راستا تخصیص بودجه به سازمان نوسازی را از طریق سازمان توسعه مدیریت پیگیری می کنیم.
فانی بااشاره به گستردگی و پراکندگی مناطق محروم ، اجرا، نظارت و ارزیابی از طرح های عمرانی را کاری سخت و سنگین توصیف کرد و تصریح کرد: علیرغم این گستردگی، هرساله در ارزیابی های صورت گرفته توسط سازمان مدیریت ،آموزش وپرورش همواره مقام اول یا دوم را در سطح کشور از نظر کیفیت داشته است که از این حیث کار همکاران ما در سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس قابل تقدیر است.
وزیرآموزش و پرورش تجهیز بیش از ۱۰۷ هزار کلاس به سیستم سرمایشی و گرمایشی که دراین دولت شروع شده وتا یک سال باقیمانده به اتمام خواهد رسید را یک کارانقلابی دانست و افزود: خوشحالیم که دانش آموزان ما دیگر در معرض آسیب های که سال های قبل شاهد آن بودیم، نیستند .
وی خاطر نشان کرد: حذف کامل کلاس های خشتی و گلی در دستور کار این دولت است و مدارسی که نرم آنها در فضای آموزشی پایین تر از نرم کلی کشور است بیشتر مورد توجه قرار می گیرند و از خیرین در این مناطق بیشتراستفاده خواهد شد .
منبع: مهر