اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
حاج زاده، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری انتخابات خانه نشریات دانشگاههای علوم پزشکی و اعتراض دانشجویان به نحوه برگزاری این انتخابات گفت: انتخابات خانه نشریات از سال گذشته توسط وزارت بهداشت مطرح شد تا به عنوان یک تیم مشورتی برای مجموعه نشریات معاونت فرهنگی وزارت بهداشت باشد. یک سال از این فرآیند گذشت و براساس تقسیم بندی، مناطق کشوری را به 10 منطقه تقسیم کردند که قرار بود براساس تقسیم بندی مناطق، در هر تعرفه رای، نام یک نفر قید شود.
وی افزود: امسال هم در نشست فعالین نشریات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی انتخابات خانه نشریات مجدد مطرح شد و شرطهایی برای کاندید شدن در این انتخابات اضافه شد؛ که برای مثال هر نشریهای یک حق رای داشت و مدیر مسئول یا سردبیر نشریه باید در این رای گیری شرکت میکردند در غیر این صورت اعضای تحریریه با معرفی نامه حق رای داشتند.
حاج زاده خاطرنشان کرد: بر اساس تقسیم بندی مناطق قرار بود یک نفر در رای گیری شرکت کند و دو نفر اولی که حائز بیشترین رای شدند، به خانه نشریات راه پیدا کنند؛ اما در انتخابات امسال که شاید جریانی از پیش تعیین شده بود، اکثریت کسانی که دعوت شده بودند اعضای انجمن اسلامی و وابسته به آن طیف فکری بودند که اکثریت کرسیهای خانه نشریات را به خودشان اختصاص دادند.
وی یادآور شد: نمیتوان گفت این جریان از پیش تعیین شده بود یا اتفاقی؛ اما چیزی که مشاهده شد اینکه از اعضای بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی که طیف فکری آنها هم مشخص است، کمتر در این همایش حضور داشتند؛ شاید این کار به صورت حساب شده توسط دانشگاهها صورت گرفته است.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: از سوی دانشجویان شرکت کننده در جلسه انتخابات خانه نشریات اعتراضاتی به روند برگزاری انتخابات صورت گرفت. بر اساس قانون قرار بود قبل از برگزاری انتخابات کسانی که میخواهند در رای گیری شرکت کنند با معرفی نامه در انتخابات شرکت کنند، اما برخی افراد در آن جلسه با معرفی نامه هایی که در همان لحظه رای گیری تنظیم شد، در انتخابات شرکت کردند؛ که این نیز نقض قانون بود.
وی یادآور شد: سال گذشته هم شاهد چنین اتفاقاتی در جلسه انتخابات بودیم و قوانین برگزاری انتخابات نقض شد.