به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدرضا فراهانی در حاشیه نشست دانشجویان بسیجی سراسر کشورو و در جمع شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد گفت: نظامی مورد قبول است که مردمی باشد، باید در قلوب حکومت کند نه نفوس؛ چنانچه در نظامی اکثریت مردم موافق آن نباشند ممکن است آن نظام با قوه قاهره حکومت کند اما در واقع این حکومت بر نفوس است و ماندگاری ندارد.
وی در ادامه به چند مولفه که باعث ماندگاری یک نظام در جامعه است اشاره و تصریح کرد: برای این که یک نظام ماندگاری داشته باشد باید اکثریت مدافع آن باشند، نظام ساختارش به گونه ای باشد که قدرت بازسازی داشته باشد چنانچه حکومت و نظام قدرت بازسازی و شناسایی آسیب های خود را نداشته باشد ماندگار نخواهد بود.
فراهانی ادامه داد: یکی دیگر از مولفه های ماندگاری نظام در یک جامعه آزادی است ما در حال حاضر در عرصه انفجار اطلاعات به سر می بریم و چنانچه افراد نتوانند نظرات خود را بیان کنند مانعی برای ماندگاری نظام شکل می گیرد البته باید توجه داشت که در آزادی باید عدالت نیز باشد.
وی با بیان اینکه چنانچه ما به جمهوری اسلامی اعتقاد داریم و به این امر که باید این نظام را تقدیم امام زمان کنیم، تاکید کرد: برای حفظ نظام و چارچوب آن باید تدبیر، عقل و بصیرت وجود داشته باشد.
معاون فرهنگی وزیر بهداشت با اشاره به این مطلب که نگه داشتن اکثریت در زیر چتر نظام یکی از اهداف ماست گفت: جذب حداکثری را در فرمایشات رهبری شنیده ایم در انتخابات قبلی بیان کردند (کسانی که اعتقاد به نظام ندارند به خاطر ایران رای بدهند). این سخن رهبری پشتوانه اش جذب حداکثری است که باعث ماندگاری و مقبولیت نظام است.
فراهانی در خصوص دلیل دشمنی استکبار با جمهوری اسلامی ایران متذکر شد: جمهوری اسلامی ایران با ایجاد انقلاب نظام جنگنده آنان را از بین برد و معادلاتشان را برهم زد به همین دلیل برخی تحمل جمهوری اسلامی ایران را ندارند.
وی با یادآوری این که برخی این مطلب را که توطئه توهم است را بیان می کنند تصریح کرد: شنیدن چنین سخنی در واقع نفی واقعیت است برخی ها در داخل خواستند معادلات نظام را با قدرت تهدید برهم بزنند و زمینه های تغییر اجتماعی را در ایران فراهم کردند که رسانه ها هم به آنها در این زمینه کمک کردند.
وی به دانشگاه ها اشاره داشت و گفت: باید به دانشگاه ها خوب نگاه کنیم و ببینیم که اکثریت به لحاظ فرهنگی از اقلیت معتقد به نظام می باشند فاصله گرفته و سبک زندگی خود را تغییر و طور دیگری بیاندیشند که متاسفانه این نیاز یک واقعیت است برای رفع این مشکل باید راهبردهایی داشته باشیم که یکی از آنها توجه به نگاه تربیتی اسلام می باشد. باز کردن پنجره های متعدد در حوزه هایی که دانشجویان به آنها علاقه مندند تهدید خردورزی، ایجاد فرصت های برابر برای آزادی بیان از دیگر راهبردها برای کم کردن این فاصله بین دانشجویان است.
فراهانی در خصوص این که چگونه می توانیم در دانشگاه ها جذب حداکثری داشته باشیم خاطر نشان کرد: باید برنامه ریزی جدیدی داشته باشیم و بدانیم که فرمول های گذشته برای جذب حداکثری دیگر جواب نمی دهند.
وی با تاکید براین نکته که محدودیت آزادی بیان باعث ایجاد آسیب های اجتماعی می شود بیان داشت: بلند فکر کردن هزینه ای ندارد اما چنانچه افراد برای بیان نظراتشان محدود شوند آسیب هایی بروز خواهد کرد با جرات می گویم.
وی با یادآوری این مطلب که مقام معظم رهبری در حوزه موسیقی نظرات بسیار مترقی دارند بر این مسئله که باید حوزه موسیقی مدیریت شود تاکید کرد و گفت: چنانچه این حوزه مدیریت شود تبدیل به یک ابزار مفید است و در غیر این صورت باعث ایجاد انتظار می شود متاسفانه در سه و نیم دهه انقلاب این حوزه به خوبی مدیریت نشده البته منکر این که کارهای خوبی در موسیقی صورت گرفته نمی شوم.
وی افزود: چنانچه در زمینه موسیقی کارهای خوبی صورت نگیرد و از آن خارج شویم فرصت هایی برای دشمنان ایجاد می کنیم بی عرضگی مدیران در این حوزه باعث شده که سهم ما در موسیقی محدود بشود.