اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از برگزاری دوره آموزشی تربیت دانشجو-معلم از ۱۲ تا ۱۸ شهریور ماه خبر داد و درباره هدف از اجرای این طرح گفت: هدف این است که دانشجویان صلاحیت تدریس در دورههای آموزش عمومی قرآن را به دست بیاورند و دانشگاهها برای تدریس قرآن به بیرون از دانشگاه نیازمند نباشند و نیازشان به مدرس قرآن از داخل خود دانشگاه و از میان دانشجویان برطرف شود. این دانشجویان به تدریج تجربه پیدا میکنند و این توانمندی را به دست میآورند که خارج از دانشگاه نیز به تدریس قرآن بپردازند.
به گفته وی این طرح با حضور دانشجویانی از ۳۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار میشود و تا کنون ۱۹۸ نفر برای حضور در این دوره شناسایی شدهاند که از این میان ۱۰۳ نفر از خواهران و ۹۵ نفر از برادران هستند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به برنامه عملیاتی سال ۹۵، گفت: در این برنامه طرحی تحت عنوان تربیت دانشجو- معلم تصویب شد که بر اساس آن به تمام دانشگاههای علوم پزشکی نامه زدیم و از آنها خواستیم که بر اساس شاخصهای اعلام شده، دانشجویان متقاضی شرکت در این طرح که صلاحیت حضور در دوره آموزشی را دارند، به ما معرفی کنند.
وی با ذکر این نکته که دانشگاهها را به لحاظ تخصصی رصد کردیم، اظهار داشت: از تمام دانشجویانی که در این دوره آموزشی شرکت میکنند، آزمون تعیین سطح گرفته میشود و دانشجویان به دو گروه تقسیم میشوند. اگر کسانی در امتحان ورودی حائز نمره کافی نشدند و در حد معلمی نبودند، در کلاسهای ابتداییتری شرکت میکنند و آموزشهای لازم را به منظور ارتقاء سطح، میبینند. دیگر دانشجویان برای آموزش دادن آموزش میبینند و آمادگی دارند که این مسیر را ادامه دهند و در آینده تحت آموزشهای تخصصیتری قرار گیرند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به سطح دانشجویانی که در دوره شرکت کردهاند، امیدواریم همه در حد آموزش معلمی باشند. بسیاری از شرکتکنندگان در این دوره از حافظان قرآن و کسانی هستند که در جشنواره قرآن و عترت حائز رتبه شدهاند.
بحرالعلوم با اعلام این که دانشجویان شرکت کننده در این دوره در آزمون پایانی شرکت میکنند، گفت: این دانشجویان گواهی آموزش تربیت معلم دریافت میکنند و از این پس میتوانند نیاز دانشگاهها را به معلم قرآن برطرف کنند. از دانشگاهها میخواهیم که برای این دانشجویان کار دانشجویی لحاظ کنند.
وی با ذکر این نکته که مهمترین موضوع این دوره، آموزش روش تدریس است، اظهار داشت: دروسی که در این دوره آموزش داده میشوند، روشها و فنون تدریس، آشنایی با رسم المصحف، مهارتهای زندگی قرآنی و کارورزی روش تدریس با حضور استادان مطرح کشوری خواهد بود.