به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو انوشیروان محسنی بندپی روز پنجشنبه در آئین افتتاح مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان آمل افزود : ۲ هزار و ۸۰۰ نفر از این افراد زن و یکهزار و ۴۴۰ نفر مرد بودند .
وی گفت که پارسال ، مردم بیش از ۶۰۰ هزار بار با سامانه ارتباطی ۱۲۳ مراکز اورژانس اجتماعی کشور تماس گرفتند که حدود نیمی از این تماس ها به ارائه خدمات مشاوره ای و حمایتی منجر شد.
محسنی بندپی به راه اندازی ۱۹۱ مرکز اورژانس اجتماعی درشهرهای کشور تا پیش از فعال شدن مرکز آمل اشاره کرد و افزود : یکی از سیاست های سازمان بهزیستی کشور ، توسعه این مراکز در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفرجمعیت است.
** وجود ۱۷۰هزار بازمانده از تحصیل
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین از وجود ۱۷ هزار بازمانده از تحصیل در کشور خبر داد و گفت که از این شمار تاکنون ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر شناسایی شدند و زیرپوشش آموزش های اجباری قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان گسترده ترین شبکه اجتماعی کشور درحال ارائه خدمات است ، به سختی ها و مشکلات ناشی از آسیب های مختلف اجتماعی در این حوزه اشاره کرد و افزود : با وجود سختی کار برای همکاران در این سازمان ، متاسفانه پرداختی های حقوق و مزایا به آنها بسیار کم و ناچیز است و انتظار می رود تا مجلس نسبت به این مهم توجه ویژه ای داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان آمل یکصد و نود و دومین مرکز اورژانس اجتماعی کشور به شمار می رود.
این مرکز به عنوان مرکز مداخله در بحران های فردی ، خانوادگی و اجتماعی با زیربنای ۵۰۰ متر مربع و هزینه چهار میلیارد ریال اعتبار ساخته و بهره برداری شد.