به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که این تعداد بر اساس آمار هلال احمر سوریه و استانداری حماه برآورد شده است.
در این گزارش همچنین آمده است که افراد زیادی از بیم جنگ، خانه و کاشانه خود را در مناطق روستایی شمال و شمال غربی حماه رها کرده و به شهر حماه و روستاهای اطراف پناه برده اند.
سازمان ملل اضافه کرد که 4 هزار و 500 خانوار در شهر حلفیا ساکن بودند، اما در اثر حمله (گروه های تروریستی) یک هزار و 700 خانواده از این شهر گریخته اند و اکنون 2 هزار و 800 خانواری که باقی مانده اند در محاصره جنگ هستند.
شهر حماه مرکز استان در 213 کیلومتری شمال دمشق قرار دارد و از حدود 2 هفته پیش و با حمله ترکیه به شمال سوریه، گروه های تروریستی نیز به استان حما حمله کرده و 15 شهر، شهرک و روستای این استان را به اشغال خود در آوردند.
جنگ سوریه با حمایت غرب کشورهای مرتجع عربی و ترکیه از گروه های مسلح و تروریستی در سال 2011 آغاز شد و تاکنون نزدیک به 12 میلیون نفر آواره بر جا گذاشته است.
گروه های معارض و تروریستی هفته گذشته شمال حماه را که محل سکونت اقلیت های مسیحی و علوی است هدف قرار دادند.
حدود 4 هزار و 500 خانواده از مجموع 9 هزارو 500 خانوار ساکن شهر طیبه الامام و 5 هزار خانواده از کل 10 هزار خانواده ساکن سوران که مقر ارتش سوریه است نیز آواره شده اند. بسیاری از این آوارگان شب را بدون سرپناه می گذرانند،اما چهار مسجد در شهر حماه و 12 مدرسه در مناطق روستایی به صورت موقت آوارگان را اسکان داده اند.
هلال احمر سوریه کمک هایی را به حدود 7 هزار خانواده در حماه (حدود 35 هزار نفر) ارائه کرده است و سازمان ملل نیز کاروانی متشکل از 12 کامیون کمک های اولیه برای رفع نیازهای موقت حدود 15 هزار نفر در تاریخ 4 سپتامبر به این استان اعزام کرد.
بر اساس اعلام سازمان ملل، هنوز حدو 6 هزار و 500 خانواده دیگر به شدت نیازمند کمک های مختلف از جمله مواد غذایی هستند.