به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرویز افشار در دهمین کنگره بینالمللی دانش اعتیاد امروز گفت: همه دستگاههای متولی مبارزه با مواد مخدر همافزایی خوبی در این امر داشتهاند، ولی تا زمانی که به همه ابعاد مبارزه با مواد مخدر احترام نگذاریم، نمیتوانیم به سرمنزل مقصود برسیم.
وی با اشاره به اهمیت مبارزه با آسیبهای اجتماعی مواد مخدر افزود: در ایران خیلی زودتر از کشورهای دیگر به ویژه در منطقه به این موضوع پی برده شده است.
معاون و سخنگوی ستاد کل مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: روزانه بیش از 8 نفر و سالانه بیش از 3 هزار نفر به دلیل ناخالصیهای مواد مخدر جان خود را از دست میدهند که 30 درصد از این میزان اوردوز است.
وی گفت: همواره مواد مخدر جزو 5 رتبه اصلی بروز آسیبهای اجتماعی و کشتارها در ایران بوده است.
افشار از همه دستگاههای متولی کاهش آسیبهای اجتماعی در ایران خواست تا اقدامات خود را یکسان کرده تا اعتیاد در ایران ریشهکن شود.
معاون و سخنگوی ستاد کل مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: بین 1.5 تا 2 میلیون نفر سوء مصرفکننده مواد مخدر در ایران وجوددارد اما وجود 40 تا 50 هزار معتاد متجاهر خیابانی توانسته همه فعالیتهای دستگاههای متولی مبارزه با مواد مخدر را زیر سوال ببرد.
وی خاطر نشان کرد: اگر خدمات کاهش آسیب توسعه کمی و کیفی پیدا میکرد، امروز چیزی به عنوان معتاد متجاهر در خیابانها وجود نداشت.
افشار اظهار داشت: ارائه خدمات رایگان و کاهش هزینههای درمان برای افراد بیبضاعت جان اصلی کاهش آسیبهای اجتماعی مواد مخدر در کشور است که در صورت اجرایی شدن این امر شاهد کاهش حضور معتادین متجاهر در خیابانها خواهیم بود.