به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی گفت:شورای تبيين مواضع بسيج دانشجويی دو رسالت مهم و عمده را بر عهده دارد. يکی موضع گيری مطالبه گرانه از مسئولين دولتی و غير دولتی است، اين مطالبه گری در جهت احقاق حقوق مردم و منافع مردم و کشور در هر سطحی که باشد انجام مي شود چه در سطح دانشگاه و پيگيری مطالبات حقيقی دانشجويان و چه در سطح شهر و استان و کشور و فراتر از آن
شورای تبيين مواضع نسبت به آرمان های انقلاب حساس است و در قبال تمام اتفاقات جاری جامعه واکنش نشان می دهد.و رسالت دوم موضع گيری روشنگرانه است و خطاب آن مردم و دانشجويان هستند.
فرهادی ادامه داد:بالاخره تحليل درست و خبر صحيح و کامل در مورد مسائل جاری جامعه بايد به سمع و نظر مردم برسد که شورای تبيين مواضع اين موارد را اساس کار و وظيفه شرعی خود می داند.
این فعالی سیاسی افزود:منافع مردم و کشور خط قرمز ماست،هر جا احساس خطر و يا کم کاری ويا غلط کاری شد،با سرعت و صراحت و شجاعت مطالبه می کنيم و هيچ ترسی هم از هيچ فرد يا نهاد دولتی و غير دولتی نداريم.
وي درادامه از دبيرسابق شوراي تبيين مواضع تقدير و تشكركرده و تصريح كرد: يک نکته هم در رابطه با گذشته شورا عرض کنم که شکر خدا برادر عزيزم، جناب آقای پاک در دو سال گذشته که عهده دار مسئوليت دبيری اين شورا را بر عهده داشتند،به خوبی عمل کرده و کارنامه درخشانی از شورا به جای گذاشتند که جای تقدير و تشکر دارد و انشاالله بنده قويا در حوزه های مختلف بسيج دانشجويی از توانمندی اين بزرگوار استفاده خواهم کرد.
وی ادامه داد:البته ايشان در اين مدت به خاطر بيان حق ناملايمات زيادی را از سمت مسئولين مختلف تحمل کردند که انشاالله پاداش جهادهای فی سبیل الله این برادر بزرگوار پيش خداوند محفوظ است.
یاسر فرهادی پیرامون فعالیت های پیش روی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی افزود: برنامه های خاصی که در پيش داريم يکی تبيين گفتمان انقلابی و غير انفلابی است،تقسم بندی که رهبر انقلاب بيش از يک سال است که مطرح کرده اند.این گفتمان ها بايد تبيين شوند و مردم بدانند که کدام يک برای کشور خدمتگذار خواهد بود و کدام پست سوار و انشاالله برنامه های مختلفی را در سطح دانشگاه ها و استان خواهيم داشت.
فرهادی ادامه داد:دومين برنامه ای که در آينده نزديک خواهيم داشت، حضور نمايندگان دانشجويی در تريبون های نماز جمعه است. به امید خدا 17 نفر از دانشجويان دانشگاه های مختلف طبق برنامه ريزی انجام شده در 17 نقطه استان در تاريخ 16 مهر ماه به ايراد سخنرانی خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد:از جمله اين شهرها می توان به بجنورد، اسفراين،شيروان، فاروج، صفی آباد، حصاروگرمخان، تيتکانلو، راز، غلامان، آشخانه، قاضی، پيش قلعه، شوقان، سنخواست، گرمه، جاجرم و درق اشاره کرد. که اسامی اين دانشجويان نيز به زودی منتشر خواهد شد. ضمنا بايد از لطف و عنايت مقام عظمای ولايت که اين فرصت را به دانشجويان انقلابی دادند تا بتوانند دغدغه هایشان را به مردم و مسئولان برسانند و همچنين از نماينده محترم ولی فقيه در استان که نگاه روشنی دارند و تمام و کمال در اين مسئله از دانشجويان حمايت کردند و همچنین از ستاد نمازجمعه استان و شهرستان ها و رياست محترم نهاد نمايندگی رهبری در دانشگاه های استان نيز تشکر می کنم که حقيقتا همکاری ويژه ای را با ما داشتند.
دبیر شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی در رابطه با سفر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور گفت: اگر اين سفر با توجه به هزينه ای که برای آن شده،مثل بنرهای فراوانی که در سطح شهر نصب شده، برای استان فايده ای داشته باشد،مورد حمايت و تقدير است و اگر صرفا تشريفاتی و تبليغاتی باشد که مطلوب نيست و بهتر است وقت مسئولين به کارهای اساسی پرداخته شود.
وی ادامه داد:جناب دکتر جهانگيری رئيس ستاد اقتصاد مقاومتی دولت هستند این عزیز بايد پاسخگوی مردم باشند و توضيح دهند که در اين مدت چه اتفاق عملی و اثربخشی در کشور و استان در زمينه اقتصاد و اقتصاد مقاومتی انجام شده،اين ستاد کار جدی انجام می دهد يا مثل وعده های صد روزه آقای دکتر روحانی توخالی است. مردم تغييری در سطح رفاه و معيشتشان احساس نمی کنند و به قول خود دوستان که در گذشته می گفتند: معيار جيب مردم هست امروز نيز بفرمايند که چه تغييری در جيب مردم حاصل شده و از دادن امار های عجيب و غريب و بازی با اعداد و ارقام بپرهيزند.همچنين ايشان رئيس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اند و بايد توضيح دهند که جريان اختلاس 8000 ميلياردی صندوق فرهنگيان به کجا رسيد؟ مسئله فيش های نجومی که رهبری آن را حرام و برداشت غير شرعی از بيت المال دانستند و دستور برخورد و اطلاع رسانی به مردم دادن،در اين مدت چه اقدامی انجام داده اند؟ آقای جهانگیری چند روز پيش گفتند: اين مديران که نگفتند ما فلان قدر حقوق می خواهيم، به آنها داده شده و آنها گرفته اند... خب ايشان بايد توضيح دهد که با اين روحيه در ستاد مبارزه با مفاسد چه می کنند؟ خب بروند بيرون شايد فرد ديگری بيايد و اگر کار هم نکرد ، لااقل مسئله را توجيح نکند. طبق گزارش ديوان محاسبات کشور، 400 مدير داريم که حقوق های غير شرعی نجومی دريافت می کنند
چرا ايشان هيچ اقدامی در اين زمينه نمی کند؟ اينها سوالاتی است که بايد پاسخ بدهند. حساسيت آقای جهانگيری با اين مواضعشان در قبال حقوق های دهها ميليونی برخی مديران نزديک به صفر است