به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یافته های محققان دانشگاه «براون» آمریکا نشان میدهد که مصرف شکلات برای سلامتی انسان مفید است.
بر اساس گزارش میلآنلاین، نتایج این مطالعات که با مشارکت 1139 داوطلب انجام شد، به روزترین نتیجه در رابطه با تاثیر مصرف شکلات بر سلامت انسان، تا به امروز است.
تجزیه و تحلیل این محققان حاکی از آن است که مصرف روزانه شکلات (در حد تعادل) برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است.
طی سالهای گذشته دانشمندان بارها این موضوع را پیشنهاد کردهاند شیرینی درمانی تاثیر خوبی روی سیستم قلب و عروقی دارد.
اما تحقیقات جدید دانشمندان در دانشگاه براون، دربردارنده قویترین شواهدی است که تا به امروز درباره مصرف روزانه شیرینی و شکلات ارائه شده است.
در متاآنالیزی که از 19 مقاله تحقیقاتی دانشگاه براون انجام شده، محققان دریافتند که چگونه «فلاوانول»(Flavanols) موجود در گیاه کاکائو التهاب رگها را کاهش میدهد.
آنها دریافتند مصرف 600 میلیگرم در روز از کاکائو با «فلاوانول(Flavanols)» - مانند کاکائو داغ خالص و یا شکلات تیره طبیعی - به طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
«فلاوانول»(Flavanols) آنتیاکسیدانی است که به طور طبیعی در کاکائو و همچنین برخی از میوهها، سبزیجات و چای موجود است.
«فلاوانول»(Flavanols) موجود در کاکائو یک ترکیب منحصر به فرد از مواد مغذی گیاهی است که فقط در کاکائو یافت میشود.
با مصرف شکلات، «فلاوانول»(Flavanols)، جریان سالمی از اکسیژن در خون و مواد مغذی به سایر اندامهای بدن میرسد.
«سیمین لیو»(Simin Liu) که یکی از همکاران این پروژه تحقیقاتی است در این رابطه میگوید:"یافتههای این تحقیقات میتواند به تکنیکهای پیشگیری مفیدی در زمینه دیابت و بیماری قلبی بیانجامد که داشتههای علمی در این زمینه را متحول کند.