به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آمارها گویای آن است که همواره حدود نیمی از سیمکارتهای راهاندازی شده در کشور حالت غیرفعال و بلا استفاده دارند.
بر اساس جدیدترین گزارشات رسمی تا پایان شهریورماه سال جاری همراه اول در بخش سیمکارتهای دائمی بالغ بر ۱۸ میلیون و ۴۲۲ هزار خط راهاندازی کرده که از این میان ۱۴ میلیون و ۷۸۰ هزار سیمکارت در حالت فعال دارند.
در ارتباط با سیمکارتهای اعتباری نیز اپراتور اول ارتباطی بیش از ۴۶ میلیون و ۳۶۸ هزار سیمکارت راهاندازی کرده که از این میان ۳۰ میلیون و ۸۳۸ هزار سیمکارت در حالت فعال قرار دارند.
در مجموع نیز توسط این اپراتور بیش از ۶۴ میلیون و ۷۹۱ هزار سیمکارت واگذار شده که از این میان ۴۵ میلیون و ۶۱۹ هزار سیمکارت فعال است. ضریب نفوذ همراه اول نیز ۵۷.۵۲ درصد اعلام شده است.
اپراتور دوم ارتباطی نیز همچنان کمتر از یک میلیون خط دائمی واگذار کرده و بالغ بر ۷۷۴ سیمکارت دائمی در بازار دارد که از این میان ۳۱۲ هزار و ۲۸۹ خط در حالت فعال قرار دارند.
ایرانسل در عین حال بالغ بر ۷۸ میلیون و ۵۸ هزار سیمکارت اعتباری واگذار کرده که از این میان تنها ۳۰ میلیون و ۹۱۶ هزار خط فعال است.
در مجموع تا پایان شهریورماه سال جاری توسط اپراتور دوم ارتباطی ۷۸ میلیون و ۸۳۳ هزار شماره واگذار شده و از این میان ۳۱ میلیون و ۲۲۸ هزار خط در حالت فعال قرار داشته و ضریب نفوذ این اپراتور ۳۹.۱۹ درصد محسوب میشود.
اپراتورسوم ارتباطی نیز تا کنون بالغ بر ۱۵۹ هزار و ۵۰۰ سیمکارت دائمی واگذار کرده که از این میان ۴۷ هزار و ۲۳۰ سیمکارت در حالت فعال قرار دارند.
همچنین رایتل تا پایان شهریورماه سال جاری بالغ بر پنج میلیون و ۸۹۴ هزار سیمکارت اعتباری واگذار کرده که از این میان بیش از یک میلیون و ۷۴۴ هزار خط در حالت فعال قرار دارد.
سیمکارتهای دیتای واگذاری شده اپراتور سوم نیز بیش از ۵۵۹ هزار خط بوده که از این میان مشترکان فعال دیتای رایتل ۱۶۵ هزار و ۶۱۱ مورد محاسبه شده است. ضریب نفوذ رایتل نیز ۲.۴۶ درصد است.
بدین ترتیب بیشترین میزان واگذاری سیمکارت با واگذاری ۷۸ میلیون و ۸۳۳ هزار شماره مربوطه به اپراتور دوم یا ایرانسل در زمینه سیمکارتهای فعال نیز اپراتور اول یا همراه اول با ۴۵ میلیون و ۶۱۹ هزار سیمکارت فعال در صدر جدول قرار دارد.