به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، کارگاه تغذیه در سرطان صبح امروز در محل دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد. دکتر مهناز ایلخانی، استادیار و عضو هیئت علمی این دانشگاه که مسئول برگزاری این کارگاه بود به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: کارگاه تغذیه در سرطان به همت انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران برای اولین بار در حال برگزاری است. استقبال از این کارگاه در سطح قابل قبولی است و اکثر شرکتکنندگان پرستاران بیمارستانهای مختلف هستند که با مریضهای مبتلا به سرطان سروکار دارند که به این کارگاه تشریف آوردند.
دکتر ایلخانی در مورد مهمترین سرفصلهای ارائه شده در کارگاه گفت: یکسری ملاحظات عمومی در رابطه با تغذیه و بیماری سرطان، مشکلات تغذیه در بیماران مبتلا سرطان و پیشرفت بیماری وجود دارد. بعنوان مثال بی اشتهایی و تهوع و استفراغ از عواملی است که بیماران سرطانی به آن مبتلا میشوند.
وی افزود: ارائه کننده بحث خانم دکتر استکی استادیار تغذیه میباشند که در این زمینه تخصص لازم را دارند.
استادیار دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به مشکلات بیماران سرطانی افزود: بیماری سرطان یک بیماری است که ارتباط نزدیکی با تغذیه دارد. یعنی ۲۰ الی ۴۰ درصد بیماران در حین یا رشد بیماریشان با مشکلات تغذیهای مواجه میشوند. مشکلاتی چون بیاشتهایی، کاهش وزن و تهوع در بیماران سرطانی شایع است. لذا ضروری است که پرستاران و ماماهای ما در این حوزه اطلاعات کافی را داشته باشند تا بتوانند مراقبتهای خوبی را از بیماران انجام دهند.