به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محسن اسدی لاری مشاور وزیر بهداشت در امور بین الملل درباره این برگزاری این کمیسیون، گفت: پانزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی بین دو کشور در سال ۱۳۹۰ برگزار شده بود و پس از ۵ سال وقفه، با توجه به تلاش دولت یازدهم برای احیاء فضای اقتصادی بین دو کشور، برگزاری کمیسیون شانزدهم از اهمیت ویژهای برای دو کشور برخوردار است.
وی افزود: در حال حاضر دستگاه های مختلف تمایل خود را برای برقراری روابط به خصوص در زمینه علم و فناوری با کشور کوبا ابراز داشته اند و تلاش ما نیز بر این است تا تسهیلات لازم را در این راستا فراهم کنیم.
اسدی لاری با اشاره به تعداد بالای اسناد آماده مبادله در این سفر، خاطرنشان کرد: از جمله سندهایی که در این سفر مبادله خواهد شد، سند جامع همکاری های کشاورزی، سند همکاری جامع ورزشی، برنامه همکاری هلال احمر با صلیب سرخ کوبا، موافقتنامه های غذایی، توافق لغو گذرنامه های خدمت، تفاهم نامه همکاری نانوفناوری، تفاهم نامه های همکاری های دانشگاهی با دانشگاه تهران، پروتکل دارویی و تجهیزات پزشکی است.
وی افزود: از دیگر اسناد می توان به برنامه زمان بندی تولید مشترک واکسن پنتاوالان (پنجگانه) با موسسه پاستور ایران، تفاهم نامه های همکاری در زمینه آب و برق و تفاهم نامه شبکه هیسپان تی وی اشاره کرد.
مشاور وزیر بهداشت در امور بین الملل خاطرنشان کرد: مجموعا ۱۵ سند برای امضا و تبادل میان دوکشور آماده است که برنامه ریزی بسیار گسترده ای با کمک طرف کوبایی بوده است.
وی همچنین با اشاره به دیدارها و بازدیدهای وزیر بهداشت در حاشیه شانزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و کوبا، اضافه کرد: وزیر بهداشت چهارشنبه شب هاوانا را به مقصد مکزیک ترک خواهد کرد تا با مسئولان بلندپایه این کشور در خصوص همکاری فناوریهای واکسن و دارو و مبادلات اقتصادی در این زمینه به تبادل نظر بپردازد.