به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر مصطفی اسماعیلی افزود: مردم با اعتماد به دستفروشان به خاطر قیمت های پایین تر، اصطلاحا از چاله در آمده و به چاه می افتند.
وی خاطرنشان کرد: فرآورده های آرایشی نامناسب با عوارضی مانند آکنه، جوش، لک، سوزش، خشکی، قرمزی، پوسته شدن پوست و ترک ناخن ظاهر می شوند.
وی، همچنین از مردم خواست هنگام خرید یک فرآورده آرایشی و بهداشتی تولید داخل، پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو را بررسی کنند و در مورد محصولات وارداتی نیز حتما، فرآورده هایی را تهیه کنند که علاوه بر تائیدیه ورود، دارای برچسب ردیابی و رهگیری اصالت سازمان غذا و دارو باشند.
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: همچنین باید به تاریخ تولید و انقضای حک شده روی محصولات بهداشتی و آرایشی توجه داشت.
اسماعیلی به شرایط خرید کرم ها اشاره کرد و گفت: اگر تغییری در رنگ و بوی کرم ایجاد شد یا اینکه آب و روغن آن از هم جدا شده باشد، به هیچوجه نباید اقدام به خرید آنها کرد؛ علاوه بر این کرم خوب را از بوی دلپذیر آن نیز می توان شناخت.
وی اضافه کرد: اگر فردی پس از مصرف فرآورده های آرایشی با عوارضی مواجه شد باید در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کند.
وی در پایان از مسئولان مرتبط با امور دستفروشان خواست نسبت به تحدید، ساماندهی و نظارت بر محصولات سلامتی که از سوی دستفروشان عرضه می شود، اقدام عاجل به عمل آورند چراکه پیشگیری همیشه بهتر از درمان است.