اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ضمن اشاره به نا به سامانی های موجود و تلاش برای برگرداندن فضا به شرایط قانونی و رسمی گفت: ما درسال ۹۴ و ۹۵ تقریباً هر درخواست وامی را در دانشگاه ها پاسخ دادیم، درخواستی بدون پاسخ نماند و هر دانشجویی که درخواست وام داشت و معاونت دانشجویی دانشگاه تایید کرده بود توانست استفاده بکند غیر از وام شهریه که در سال ۹۳ با مشکلاتی مانند عدم تخصیص مواجه بودیم ولی باز درسال های ۹۴ و ۹۵ علی رغم عدم تخصیص توانستیم از منابع صندوق اعتبار مناسبی را برای پرداخت وام شهریه به دانشجویان استفاده کنیم در کنار افزایش تعرفه های وام ها و پوشش بسیار خوبی که داشتیم در عین حال ذخیره استراتژیک صندوق رفاه ه رشد فوقالعاده داشت و تقریباً از ۱۴۰ میلیارد تومان به ۳۴۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
وی افزود: وام ویژه دانشجویان دکتری هم سال گذشته کاملاً جدی بود سال ۹۴ حدود ۲۲ میلیارد تومان به دانشجویان دکتری پرداخت شده بود که این رقم امسال هم به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا خواهد کرد که فکر می کنم برای افزایش کیفیت در دوره تحصیلات تکمیلی بسیار مهم و موثر است.
صدیقی درخصوص خوابگاه های دانشجویی گفت: علی رغم محدویت قانون برنامه پنجم درمورد اولویت ساخت خوابگاه از محل منابع دولتی از طرق مختلف ظرفیت های جدیدی دردانشگاه ها داشتیم. خوابگاه های موجود را هم از ۱ تا ۵ رتبه بندی کردیم و توانستیم از طریق تعمیر و تجهیز، خوابگاههای رتبه ۵ را که پایین ترین بود ارتقای رتبه بدهیم و در سال جاری خوابگاه های رتبه ۴ را در دستور کار خود قراردادیم که تعداد آنها بیش از ۲۰۰ خوابگاه است.
معاون وزیر علوم درخصوص سلف سرویس های دانشجویی و ورزش های همگانی هم گفت: در حوزه سلف هم بحث رتبه بندی غذاخوری موجود هم جزو برنامههای ماست چون خیلی از آنها نیاز به توجه بیشتر و بازسازی دارند هم در آشپزخانه ها و هم محل های صرف غذا که این هم جزو برنامه سال ۹۶ است. در حوزه تربیت بدنی هم اتفاق های خوبی افتاده است ضمن اینکه دنبال توسعه ورزش همگانی هستیم در کنار آن رقابت های ملی و بین المللی هم به شکل منظم دراین دوره انجام شد که سال گذشته یعنی سال ۹۴ رتبه نهم دنیا را در مسابقات بین المللی دانشجویان کسب کردیم و امسال هم حضور بین المللی خواهیم داشت و همین طور سرانه فضای ورزشی هم فعلاً به ۱ مترمربع رسیده که امیدواریم به یک و نیم متر مربع افزایش بدهیم و نیز مراکز ارزیابی سلامت و تندرستی دانشجویان هم سال گذشته به ۵۰ مرکز افزایش پیدا کرد. ما به زودی اطلاعات مناسبی از وضعیت جسمی دانشجویان خواهیم داشت که هم در برنامه ریزی ورزشی و هم در آینده دانشجویان موثر است.