آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرد: سرمایهگذاری در شبکه برق رسانی در سال ۲۰۱۶ میلادی، برای اولین بار از صنعت نفت و گاز پیش افتاد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آژانس بین المللی انرژی در تازهترین گزارش خود اعلام کرد: سرمایه گذاری بر روی شبکه برق رسانی در سال گذشته میلادی، برای اولین بار از سرمایه گذاری بر روی نفت و گاز پیشی گرفت و علت اصلی آن به کاهش قیمت انرژی برمی گردد که انگیزه سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری بیشتر در حوزه نفت و گاز، از بین برده است.
در همین حال مجموع سرمایه گذاری در بخش انرژی در سال ۲۰۱۶ میلادی، برای دومین سال متوالی با روند نزولی روبرو شد و در مقایسه با سال ۲۰۱۵ میلادی با ۱۲ درصد کاهش به ۱. ۷ تریلیون دلار رسید.
این در حالی است که سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز در سال ۲۰۱۶ میلادی، با ۲۶ درصد کاهش به ۶۵۰ میلیارد دلار رسید و سرمایه گذاری در بخش تولید برق، ۵ درصد روند کاهشی در مقایسه با سال قبل از آن را نشان میدهد.
همچنین به گفته مقامات این نهاد بین المللی، واکنش صنعت نفت و گاز به دوره طولانی مدت کاهش بهای نفت بر میگردد که منجر به کاهش چشمگیر سرمایه گذاری در این عرصه شده است؛ ضمن اینکه سرمایه گذاری بر روی پیشرفت فناوری کاهش هزینه انرژیهای تجدید پذیر و نفت و گاز را به دنبال دارد.
بر همین اساس، آژانس بین المللی انرژی برآورد کرد سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز در سال جاری میلادی، با رشد ۳ درصد روبرو شود که از جمله دلایل آن، به رونق نفت شیل آمریکا و سرمایه گذاری روسها در خاورمیانه است.
بر پایه این گزارش، بهبود سرمایه گذاری در بخش انرژی تجدیدپذیر و تخصیص بیشتر منابع مالی به شبکههای برق رسانی، سرمایه گذاری در برق را به بزرگترین حوزه سرمایه گذاری تبدیل کرده است.
سرمایه گذاری در بخش شبکه برق رسانی در سال گذشته میلادی، به ۷۱۸ میلیارد دلار و سرمایه گذاری در حوزه انرژی تجدید پذیر بر پایه برق، به تقریبا ۳۰۰ میلیارد دلار رسید.
بر پایه این گزارش، ظرفیت شبکه برق رسانی در سال گذشته میلادی در مقایسه با سال ۲۰۱۵، حدود ۵۰ درصد افزایش نشان میدهد؛ ضمن اینکه سرمایه گذاری بر روی نیروگاه هایی که با سوخت ذغال سنگ کار میکنند، به کمترین رقم در تقریبا ۱۵ سال اخیر رسید.
رئیس قوه قضائیه مکرراً می گوید دستگاه قضایی در رسیدگی به مفاسد اقتصادی هیچ گونه خط قرمز نداشته و به همۀ پرونده ها عادلانه رسیدگی کرده : آقای رئیس اگر این طور است که می فرمائید لطفاً پاسخ دهید کی قرار است حسین فریدون و مهدی جهانگیری نیز مثل سایر مفسدان اقتصادی بصورت علنی محاکمه شوند؟ کی قرار است به فساد 12 هزارمیلیاردی بانک تجارت کرمان که 6 سال از کشف آن گذشته بصورت علنی رسیدگی کنید ؟ کی قرار است به اتهامات مسئولین بانک مرکزی نیز بصورت علنی رسیدگی کنید؟ کی قرار است به احتکار خودرو سازان رسیدگی کنید؟ کی قرار است به فساد کرسنت ، توتال ، استات اویل و ... نیز بصورت علنی رسیدگی کنید؟ مگر از مقام رهبر معظم انقلاب دستور ویژه نگرفتید؟ آیا عدالت ایجاب نمی کند با همه یکسان برخورد شود؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.