به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، شکلات تلخ یا همان شکلات تیره چیست؟ پاسخ فنل های گیاهی مانند فنول کاکائو، است. این ترکیبات فشار خون را کاهش می دهند.فقط به یاد داشته باشید که کالری را متعادل می دهید. در 100 گرم ظروف از نوار ویژه شکلات تیره 531 کالری است. اگر شما یک سیب خام را مصرف کردید، فقط 52 کالری مصرف می کنید. پس در هنگام مصرف شکلات تلخ به میزان کالری دریافتی هم توجه کنید.
نکته: غذاهای سالم را با شکلات عوض نکنید. اکثر رژیم های غذایی شیرینی های زیادی دارند. اگر میخواهید درمان تروفل را امتحان کنید، آنها را برای برخی شکلات تغییر دهید.
شکلات تلخ باعث کاهش فشار خون می شود
دیرک تاوبرت، MD، PhD، و همکارانش در دانشگاه کلن، آلمان، می گویند شکلات تیره - شکلات سفید نه - فشار خون بالا را کاهش می دهد. محققان می گویند خوردن شکلات تیره تر می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. اگر به سن خاصی رسیده اید و فشار خون بالا خفیف داشته باشید، محققان می گویند. اما شما باید کالری اضافی را از بین ببرید.
آنتی اکسیدان ها در شکلات تیره
شکلات
تیره، اما نه شکلات شیری و یا شکلات تیره که با شیر شستشو داده شده است، دارای
آنتی اکسیدان قوی است.. آنتی اکسیدان ها رادیکال های
آزاد، مولکول های مخرب راکه در بیماری
های قلبی و سایر بیماری ها دخیل هستند،از بین می برد.
"یافته های ما نشان می دهد که شیر ممکن است با جذب آنتی اکسیدان ها از
شکلات مواجه شود ... و بنابراین ممکن است مزایای سلامتی بالقوه ای را که می توان
از مصرف مقادیر متوسط شکلات تیره
بدست آورد از بین رود."
مطالعات
تیم
توبرت شش مرد و هفت زن 55 تا 64 ساله را ثبت نمود. همه
فقط با فشار خون بالا خفیف - به طور متوسط، فشار خون سیستولیک (شماره بالا) 153 و
فشار خون دیاستولیک (تعداد پایین) 84 را تشخیص داده بودند.
هر
روز به مدت دو هفته آنها یک نوار شیرینی 100 گرم می خوردند و خواسته می شد تا 480
کالری خود را با خوردن سایر مواد غذایی مشابه مواد مغذی و کالری صرف نظر کنند. نیمی از بیماران شکلات تیره و نیمی از شکلات سفید را
دریافت کردند. کسانی که شکلات تیره خوردند در
مقایسه کسانی که شکلات سفید خوردند دارای افت فشار قابل توجهی بودند (به طور متوسط 5
امتیاز برای سینوس و 2٪ برای فشار
خون دیاستولیک).
منبع: دکتر سلام