وزیر انرژی روسیه از برنامه مسکو برای اتصال خط لوله نفت و گاز منطقه کردستان عراق به خط لوله اصلی دریای سیاه خبر داده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وزیر انرژی روسیه در گفتوگو با «کردستان ۲۴» اعلام کرده که مسکو قرار است خط لوله نفت و گاز منطقه کردستان عراق را به خط لوله اصلی دریای سیاه متصل کند.
«میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز روز گذشته اعلام کرده بود مسکو به تعاملات اقتصادی خود با منطقه کردستان عراق با هماهنگی مقامات بغداد ادامه خواهد داد.
بنا بر این گزارش، بوگدانوف در گفتوگو با خبرگزاری «اسپوتنیک» درباره روابط آتی با اربیل گفت: «ما این روابط را در گذشته داشتهایم، هم اکنون نیز داریم و در آینده نیز این روابط را خواهیم داشت، اما به طور حتم در هماهنگی با دولت عراق».
بر اساس این گزارش، همهپرسی جدایی منطقه کردستان عراق از این کشور در تاریخ ۲۵ سپتامبر برگزار شد. مقامات عراق گفتهاند که این همهپرسی قانونی نبوده و تأکید کردند که هیچ گفتوگویی با مقامات کردستان درباره موضوع همهپرسی برگزار نخواهد کرد.
علاوه براین، دولت عراق اقداماتی تنبیهی علیه منطقه کردستان اعمال کرده است. پارلمان عراق نیز از دولت این کشور خواسته بود تا نیروهای نظامی در منطقه نفتخیر کرکوک مستقر کند، هر چند هیچ نظامیای پس از این درخواست در این منطقه مستقر نشده است.
بهترین راه رو روسیه انتخاب کرده. سیاستمداران بسیار حرفه ای و خلاق دارن روسیه رو به جلو هدایت میکنن. نه دولت عراق میتونه ابراز تاسف و ناراحتی کند و نه کردها. باید سیاستمداران ما از عملگرایی روسها یاد بگیرن و منافع ملیمون رو با سیاستی مدرنتر و حرفه ای تر حفظ کنند نه اینکه با کشوری مثل ترکیه که له وقتش بد دشمنی برامپن خواهد شد همکاری کنیم و سپر اونها بکنیم منافعمون رو. همه پرسی کردها در دراز مدت نمی تواند هیچ خطری برای ایران قوی باشد و تنها کشوری که از ان میترسد و باید بترسد چون از هر 4 نفر جمعیتش یکیش کرد است و چندین دهه حق و حقوق انسانی انها را رعایت نکرده است. در حالی که در ایران کردها مشکلی ندارند و خود را ایرانی میدانند. و ما نباید با سیاستهای احساسی و گاه خشن و گاهی غیر انسانی این دیدگاه کردها نسبت به وطنمان نباید تغییر کند و به نفرت و کینه تبدیل شود.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.