به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مراسم افتتاح 200 مسجد و مرکز فرهنگی برکت با بیان اینکه مسجد، یک امکان بسیار بزرگ تجربهشده است که از آن غفلت کردهایم گفت: مساجد ظرفیت مطلوبی برای کاهش مشکلات جامعه دارند و میتوانیم در بحرانهایی که با آن مواجه میشویم از این فرصت استثنایی استفاده کنیم.
دکتر مخبر با اشاره به ظرفیت و تأثیرگذاری مساجد در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و پیروزی جنگ تحمیلی، گفت: در خصوص استفاده از ظرفیت مساجد کشور برای رفع مشکلات جامعه غفلت شده است.
وی افزود: متأسفانه از مساجد به نحو مطلوبی استفاده نمیشود. شاهد هستیم که درِ مساجد یک ساعت پیش از اذان باز میشوند و یک ساعت بعد از آن بسته میشوند. در حالی که مساجد کانون شکلگیری انقلاب اسلامی بودند؛ در مساجد اعلامیه چاپ میشد، جلسه برگزار میشد و مانند مقرهای فرماندهی بود که کل کشور را هدایت میکرد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه مساجد در دوران جنگ تحمیلی هم محل فرماندهی بودند، عنوان کرد: آنها که شهید، اسیر و جانباز شدند کدامیک مسجدی نبودند؟ همین حالا مدافعان حرم نیز اینگونهاند و مسجدی هستند.
دکتر مخبر ادامه داد: مشخصهی اصلی حکومت علوی، عدالت است. در حالی که در کنارمان کشورهای جمهوری اسلامی داریم، اما تفاوت ما با آنها وجود رکن رهبری و ولایت فقیه است، که تبلور عدالت است. در حکومت علوی اشرافیگری جایی پیدا نمیکند و همینهاست که موجب رنجش حضرت آقا میشود. رهبری و بهطور کلی دین، مخالف خلق ثروت نیست و حکومت اسلامی نیز دنبال خلق فقر نیست.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ضمن تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای عظیم کشور گفت: در عرصهی نفت و گاز در دنیا اولیم. به لحاظ دسترسی به دریا وضعیت استثنایی داریم و بسیاری ظرفیتهای دیگر در کشور وجود دارد. عدالت و وجود این ظرفیتهای خدادادی ایجاب میکند، بیکار و فقیر در چنین جامعهای نباشد.
وی افزود: بیکاری و فقر، ضدعدالت است. یک عزم ملی میخواهد تا اینها بهطور کامل رفع شود. در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یک نهضت اساسی در چند محور اتفاق افتاده است. فرزندان رهبری در ستاد توفیق داشتند تاکنون بیش از 400 هزار فرصت شغلی ایجاد کنند که انشاءالله این نهضت با جدیت کامل ادامه پیدا میکند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه یکی از جهتگیریهای جدید ستاد، اجرای طرحهای توسعهی جامع و پایدار و توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناطق منتخب براساس الگوی اسلامی ایرانی و با مشارکت همهجانبهی مردم است، افزود: توسعه و پیشرفت همهجانبهی 16 شهرستان و بخش را هدفگذاری کردهایم تا مسایل معیشتی و زیرساختیشان را حل کنیم. راور در استان کرمان، جزیرهی هرمز در استان هرمزگان، نهبندان در استان خراسان جنوبی، سرباز و دلگان در استان سیستان و بلوچستان، بیجار و سروآباد در استان کردستان، چاروسا و باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد، تکاب در آذربایجان، نورآباد در استان لرستان و حمیدیه در استان خوزستان از جملهی این مناطق هستند.
دکتر مخبر افزود: امیدواریم بتوانیم با این روند نقشی اساسی در محرومیتزدایی ایفا کنیم. سعی کردهایم که سیستم هوشمندی را در ستاد اجرایی ایجاد کنیم و به هیچوجه دنبال کاری نرفتیم که یکجانبه باشد. به عنوان مثال در حوزهی تولید دارو ضمن سودآوری اقتصادی، کاهش واردات و رفع معضلات بیماران خاص را دنبال میکنیم. هماکنون واکسن سرطان رحم در دنیا به بازار آمده است و یکی از برنامههای ما ظرف یکسال آینده تولید این واکسن و ورود آن به بازار ایران خواهد بود.
وی با بیان اینکه تفالهی نیشکر باید سوزانده شود، اما متأسفانه باعث آلودگی محیط زیست میشود، گفت: در حال راهاندازی کارخانهای در شادگان با ظرفیت تولید 200 هزار تن کاغذ هستیم که خوراک و مادهی اولیهی آن همین تفالهی نیشکر است. با این کار در واقع فعالیت اقتصادیای انجام میدهیم که دارای چند وجه است و ضمن جلوگیری از آلودگی محیط زیست، از قطع درختان برای تولید کاغذ جلوگیری میشود.
دکتر مخبر ادامه داد: وسعت اقدامات اجتماعی در ستاد اجرایی بالاست، بهگونهای که میتوانیم هر هفته مراسم افتتاحیهی برنامههای مختلف را داشته باشیم.
وی در پایان افزود: معتقدم اگر به دستورات مقام معظم رهبری بهطور کامل عمل شود، اوضاع کشور بسیار بهتر خواهد شد. هرچند پیشرفتهای امروز و امنیتی که داریم از رهنمونهای مقام معظم رهبری نشأت گرفته است.