نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خوزستان گفت: مسئولان دولتی جایی که باید وظایف و خدماتی انجام دهند میگویند کارهای معنوی را دولتی نمیکنیم؛ اما آنجایی که کاری باید از فیلتر آنها رد شود کاملا دولتی عمل میکنند این دو گانه را باید حل کرد.
حجت السلام محسن شفیعی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خوزستان در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص برنامه ریزی اربعین حسینی برای تشرف زائرین دانشجو به عتبات عالیات گفت: میتوانم به عنوان یک خوزستانی بگویم که خوزستان یک پارچه در تدارک میزبانی زائرین اربعین حسینی است. دو مرز اصلی شلمچه و چزابه که معبر خیل عظیمی از زائرین حسینی است در خوزستان قرار داد و ازمدتی قبل فضای عمومی استان در حال آماده شدن برای خدمات رسانی به مردم است.
وی ادامه داد: در این سیل خروشان با برکت و با معنویت دانشگاهها نیز سهیم اند. شماری از دانشگاههای خوزستان در دو مرز شلمچه و چزابه موکب دارند و فضای فیزیکی دانشگاهها در این مدت مشغول خدمات رسانی به مردم میشود.
حجت السلام شفیعی خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی نیز در دانشگاههای استان مسئول ثبت نام متقاضیان تشرف به کربلا است. آخرین آمار ما از تشریف دانشجویان تا دیروز، حدود سه هزار نفر است که از طریق دالانهای مختلف مسیرهای دانشجویی به سمت کربلا راهی شده اند.
نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خوزستان در پاسخ به این سوال که مسئلهای که این روزها بیان میشود انتقادهایی است که در خصوص روند اعزام مردم به عتبات عالیات است و عدهای معتقدند دولت از این راه در حال کاسبی کردن است نظر شما در این خصوص چیست؟ گفت: چون به عنوان یک مسئول استانی با شما مصاحبه میکنم طبیعتا موضوعی که مطرح کردید مربوط به تصمیم گیریهای کلان کشوری میشود. ما در استان فارغ از آنچه که در کشور تصویب میشود و قابل نقد است عمل میکنیم. در استان خوزستان مسئولین، دانشگاهها و مقامات محلی استانی واقعا با همدلی کار انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه خوزستان به شکلی خود را میزبان زائرین اربعین حسینی میداند تصریح کرد: حتی اگر مسئولین دولتی یک قدم وارد کار نشوند در استان خوزستان کاری روی زمین نمیماند. امسال تعبیری در خصوص حرکت استان خوزستان برده شد که به اصطلاحی در خوزستان برای مردم فرش قرمز پهن شده است. به معنای این که ما آماده میزبانی از همه زائرین حسینی هستیم.
حجت السلام شفیعی گفت: من مطلع نقدهای کشوری هستم و بخشی از آنها به جا است اگر بخواهیم یک نقد درست و حسابی بکنیم باید این گونه بگوییم که مسئولان دولتی جایی که باید وظایف و خدماتی انجام دهند میگویند کارهای معنوی را دولتی نمیکنیم؛ اما آنجایی که خودشان هستند و کاری باید از فیلتر آنها رد شود کاملا دولتی عمل میکنند این دو گانه را باید حل کرد.
نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در پایان سخنان خود افزود: مسئولان دولتی اگر معتقد هستند که کار باید مردمی بماند نوع نگاهشان را باید تصحیح کنند. مایلم فراتر از اینها بگویم، این موج و معجزهای که از اربعین حسینی صورت گرفته است آنچنان توفنده در حال حرکت است که قطعا بقیه مسائل تاثیری روی این مسئله نخواهد توانست گذاشت.