عضو کمیسیون بودجه مجلس، توضیحاتی درباره اجرای قانون هدفمندی یارانه ها ارائه داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ عزت الله یوسفیان ملا با اشاره به افزایش تعداد یارانه بگیران در سال ۹۷، گفت:حذف یارانه به صورت خوداظهاری است و دولت خود به سراغ درآمد افراد نمیرود تا مشخص شود که درآمد این افراد چه میزان است و همه افراد براساس خوداظهاری میگویند که درآمد ما بالای ۲ میلیون نیست.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمتر از یک میلیون نفر در کشور درآمد خود را زیر ۲ میلیون تومان اعلام کردند، افزود: دولت به تناسب مشاغل و شرایط برخی افراد، یارانه آنها را حذف کرده است به عنوان مثال ایرانیان خارج از کشور و افراد در اصناف مختلف بازار از لیست یارانه بگیران حذف شدند.
مشکل عدم حذف پردرآمدها به نظام بررسی صلاحیت دریافت کنندگان یارانه بر میگردد
وی ادامه داد:زمانی که در خانوادهای یکی از اعضای خانواده فوت میشود برخی افراد شناسنامه را به پزشک قانونی و ثبت احوال برای ثبت فوت و ضرب مهر نمیبرند، تا بتوانند از یارانه متوفی استفاده کنند.
نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مشکل عدم حذف پردرآمدها به نظام بررسی صلاحیت دریافت کنندگان یارانه بر میگردد، یادآور شد:آنگونه که مشخص است به حساب بانکی افراد نمیتوان وارد شد و دولت به میزان املاک و مستغلات افراد نیز وارد نشده و فقط اظهار شده که فردی که به عنوان مثال دو خودرو به نامش ثبت شده و از لحاظ مالی وضعیتش خوب است یارانه اش قطع شده که این کافی نیست.
مجلس سه اختیار اصلی پرداخت یارانه به چه افرادی، چه مبلغ و چه چیز را به دولت داده است
وی افزود:اگر موضوع خوداظهاری در شناسایی دهکها مطرح میشود پس باید به اظهارنامهها رسیدگی شود تا صحت و سقم اظهارها مشخص شود، لذا به راحتی میتوان آمار گرفت و دهکهای پردرآمد را حذف کرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه مجلس سه اختیار اصلی درباره یارانهها به دولت داده که به چه کسانی یارانه دهد چه مبلغ یارانه دهد و چه چیز یارانه دهد، ادامه داد: پرداخت یارانه به صورت کالا و غیرنقدی میتواند بخشی از مشکلات را حل کند و دولت کوپن در اختیار افراد قرار دهد تا از مغازههای نزدیک به محل زندگیشان خرید کنند.
مجلس در بودجه سال ۹۷ درباره یارانه تصمیم جدید اخذ میکند وی با اشاره به اینکه دولت تاکنون برنامه ریزی صحیحی در بخش اجرای قانون هدفمندی یارانهها نداشته است، اظهار داشت: اظهارات جدیدی مبنی بر اینکه یارانه در اختیار استانها قرار بگیرد مطرح شده که این موضوع نیز مشکلاتی ایجاد میکند، لذا باید برنامهای منسجم و یکپارچه درباره یارانه در مجلس تصویب شود و دولت براساس این برنامه منسجم عمل کند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مجلس در بودجه سال ۹۷ درباره یارانه تصمیم جدید اخذ میکند، تصریح کرد: زمانی اختیارات اجرای قانون هدفمندی یارانهها در سازمان برنامه و بودجه بود، اما متاسفانه این اختیار از سازمان سلب شده و این پرداختهای کنونی نشان میدهد که برنامه ریزیها صحیح نبوده است.
جناب دولتی ک از حذف یارانه ها صحبت میکنید یاد داشته باشید که اگر میخواهید به دوران قبل از یارانه دادن برگردید پس لطفا قیمتهای قبض آب و برق و گازی هم که به واسطه همین یارانه دادن 10 برابر شد را به قیمت قبل برگردانید ،
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.