وی ادامه داد: پروژه سارا که بزرگترین پروژه شهرداری است در قسمت پایین خیابان مشهد شروع به کار کرد و ما در این پروژه سه میلیار تومان سهم فروختیم، هم چنین مشارکت مالکین زمین ها در این پروژه به دلیل عدم اعتماد به شهرداری بسیار کمرنگ بود.
نوروزی با اشاره به این که شهر مشهد کاستیهای فراوان ولی پتانسیل بالایی در همه زمینه ها دارد، افزود: کافی است که ما بتوانیم روی پتانسیلهای شهر فکر و از آن استفاده کنیم. ما سعی کردیم بسیار گسترده با افراد مختلف تعامل برقرار کنیم و ما با تمام شهردارهای اسبق مشهد جلسه گذاشتیم و در هر حوزه کاری شهرداری، پیشنهادات را مورد توجه قرار دادیم.
شهردار اسبق مشهد تصریح کرد: شهر در حوزه فعالیت های اقتصادی بسیار بالقوه است و ما باید هر چه سریعتر به اصلاح شیوه ها بپردازیم.
وی گفت: هزینه های جاری شهرداری بسیار سنگین است و ما متاسفانه در خیلی از مسائل نتوانسیم پژوهش را به اجرا تبدیل کنیم و ما در یک انباشتهای از مطالعات هستیم که تاکنون اجرایی نشدهاند.
نوروزی با بیان این که زمینه کار در شهر مشهد بسیار زیاد است به ویژه در زمینه ورود IT به خدمات شهری، افزود: چون دولت هزینههای شهری را نمیدهد؛ بنابراین کسانی که در شهر زندگی می کنند؛ باید هزینههای شهرداری را پرداخت کنند، مشهد در روز بیش از سه میلیارد تومان هزینه دارد.
شهردار اسبق مشهد بیان کرد: ما 17 سال پیش با دانشگاه فردوسی قرارداد بستیم که درآمد پایدار شهرداری را چگونه بدست آوریم؛ اما آن نتیجهای که باید به دست می آمد، حاصل نشد و شهرداریهای کشور در حال ورشکستگی می باشند، دولت باید یک فکر حسابی برای این موضوع بکند.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی مشهد تصریح کرد: الیت یک واقعیت مورد نیاز است که در همه شهرها انجام می شود ولی برای شهرداری زیان بار است چون هشت درصد از کسانی که در حاشیه خیابان ها پارک می کنند پول به شهرداری نمی دهند.
نوروزی با اشاره به این که این دوره مردم به لیست امید که شعار آن تغییر بود رای دادند، گفت: ما به دنبال تغییر در شهرداری هستیم به همین منظور پردیس فناوریهای نوین شهرداری را تاسیس کردیم؛ ما باید مطالعه اقتصادی شهر را به دانشگاه واگذار کنیم.
وی ادامه داد: ما در عضو هیئت مدیره شهرداری از اساتید دانشگاه استفاده کردیم و ما باید جاری سازی نتایج تحقیقات را انجام دهیم.
نوروزی با بیان اینکه مطالعات اقتصادی یک ضرورت است، خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل عدم انجام مطالعات اقتصادی در سال های اخیر، سرمایه گذاری ها از بین رفت و ما حتی در پروژه هایی که شریک نیستیم باید کمک کنیم؛ ما امیدواریم که با استفاده از نخبگان در اداره شهر موفق شویم.
ما باید در شهرداری به سمت کسب در آمدهای پایدار برویم
در ادامه جلسه بدیعی، نایب رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی مشهد گفت: ما باید در شهرداری به سمت کسب در آمدهای پایدار برویم تا بتوانیم مخارج جاری شهر را تامین کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه مشکلات زیادی در شهرداری وجود دارد و بخشی از درآمدهای شهرداری که از راه مجوزهای ساخت ساز و تخلفات آن بدست میآید که بسیار ناچیز است و نرخ عوارض شهرداری از وزارت کشور تامین می شود.
بدیعی افزود: الیت حدود 900 میلیون تومان زیان برای شهرداری داشته است و این طرح بیشتر برای سازماندهی پارکینگ ها انجام میشود.
نایب رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی مشهد خاطرنشان کرد: برنامه راهبردی شهرداری تا سال 97 نوشته شده است.
وی با مهم دانستن پژوهش بیان کرد: ساختار پژوهشی شهرداری دارای ایراداتی است و در این قسمت حدود 240 نفر مشغول به کارند که بیشتر کارهایشان موازی کاری و غیر ضروری می باشد.