سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ از تصمیم گیری کمیسیون تلفیق درباره عوارض خروج از کشور عتبات خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ علی اصغر یوسف نژاد در تشریح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ در نشست خبری گفت: مصوبات کمیسیون تلفیق در قسمت درآمدی تقریبا به اتمام رسیده به غیر از یک الی دو موضوع که مراعا مانده و منتظر اظهار نظر در این باره هستیم.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ در تشریح موضوعات مراعا مانده افزود: یکی از این موارد برداشت از صندوق توسعه ملی است که به اذن رهبری نیاز دارد، اما در دیگر موارد تقریبا چارچوب اصلی بخش درآمدی مشخص شده است.
یوسف نژاد با بیان اینکه بر اساس مصوبات امروز کمیسیون تلفیق بودجه سقف درآمد مالیاتی ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تعیین شد، ادامه داد: از این ۱۲۸ هزار میلیارد تومان، ۳۶ هزار میلیارد تومان مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سایر مصوبات کمیسیون درباره فصل درآمدی بودجه سال ۹۷ یادآور شد: مالیات شرکتهای دولتی ۱۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، مالیات شرکتهای غیردولتی ۲۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان، مالیات فرآوردههای نفتی ۵ هزار میلیارد تومان، مالیات بر سیگار ۲ هزار میلیارد تومان و سود سهام شرکتهای دولتی ۱۶ هزار میلیارد تومان مصوب شد.
وی افزود: سقف درآمدی از محل درآمد نفتی در سال ۹۷، ۱۰۶ هزار میلیارد تومان و از محل واگذاریهای مالی ۴۶ هزار میلیارد تومان تصویب شد.
یوسف نژاد با بیان اینکه کمیسیون تلفیق پس از این موضوعات وارد بخش هزینهای شد، ادامه داد: در بخش هزینهای تصمیم بر این شد که از سال ۹۷ تمامی منابع و درآمدهای وزارت آموزش و پرورش و ادارات کل آموزش و پرورش استانها اختصاصی محسوب شود.
وی اظهار داشت: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات براساس قانون بودجه سال ۹۶ باقی ماند و زائرین اربعین که مقصد آنها کشور عراق است از پرداخت عوارض معاف شدند، اما درباره عوارض خروج از کشور سایر کشورها هنوز تصمیم گیری نشده است.
یوسف نژاد افزود: عوارض خروج از کشور برای عتبات در سال ۹۶ برای مرز هوایی ۳۷ هزار و ۷۰۰ تومان و برای مرز زمینی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان در نظر گرفته شده بود.