مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بجنورد گفت: وظایف مسئولان قابل شمارش نیست و بسترها را برای رفع نیازهای دانشجویان فراهم نکردهاند و نمره خوبی نمیگیرند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حمیدرضا طیبی نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بجنورد، گفت: برای بی انگیزه بودن دانشجویان میتوان به عوامل متعددی اشاره کرد. به عنوان مثال استاد میتواند یک عامل باشد. استاد میتواند به دانشجویان تزریق امید کند. هرچند دانشجو اگر به وضعیت امروز نگاهی بیندازد، خیلی امیدوار نمیشود، اما آیندهی تاریکی نیز وجود ندارد. نباید همه چیز را سیاه دید. از طرفی انسان باید از خود تحرک نشان دهد. خداوند نیز فرموده از شما حرکت و از من برکت. انسان اگر تلاشش را انجام دهد نباید ناامید شود و فرد متحرک ناامید نخواهد شد.
طیبی نسب ادامه داد: اگر دانشجویان ما نگاه دوربینانه داشته باشند میتوانند راهی برای تزریق امید پیدا کنند. دانشجو باید به اندازه توان خود تلاش کند از طرفی به آینده نیز امیدوار باشد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بجنورد افزود: مسئولان نیز رسالتی دارند که در جای خود قرار دارد. اما دانشجو نباید توان و انرژی خودش را دست کم بگیرد. درست است که عوامل بیرونی در سرنوشت ما موثر هستند، اما عامل اصلی خود انسان است. خیلی از افراد هم هستند که نشان دادند میشود باتلاش آینده ناامیدانه را تغییر دهند.
وی درخصوص عدم ارتباط شغل با تحصیلات افراد گفت: باید یک سئوال اساسی مطرح شود و آن اینکه آیا باید لزوما ارتباطی باشد؟ و میزان این ارتباط باید به چه میزان باشد؟ البته باید ارتباط اولیه باشد. منطقی است که انسان انرژی اش را جایی صرف کند که بتواند از آن برداشت کند. منتها اگر علاقه و استعدادمان در مسیر تحصیلمان قرار نگرفت، خب چه اشکالی دارد شغل با تحصیلات بی ارتباط باشد؟
طیبی نسب با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و خواستههای ایشان در بجنورد از مسئولان در حوزه اقتصادی گفت: از آن موقع حدود شش سال گذشته، اما فکر نمیکنم مسئولان بتوانند کارنامه قابل قبولی ارائه دهند. در حوزه گردشگری ظرفیت بالایی داریم که استفادهای نمیشود، در بحث کشاورزی نیز همین طور. در استان تنوع محصول زیادی داریم، اما اثر آن را در استان نمیبینیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بجنورد ادامه داد: برای حل مشکل بی انگیزگی دانشجویان استان دانشجویان، اساتید و مسئولان باید هرکدام اقداماتی را انجام دهند. اساتید باید حداقل خودشان را به عنوان یک عضو هیئت علمی که به درجهای از موفقیت رسیده اند به دانشجویان معرفی کنند.
وی تصریح کرد: دانشجویان باید فکر کنند در بیابانی هستند که کسی قرار نیست به کمکشان بیاید و از توانمندی خود استفاده کنند. ما همیشه نباید توقع داشته باشیم دیگری بیاید و برایمان شغل بسازد. البته مسئولان نیز وظیفهای دارند منتها دانشجو چرا نباید در دوران تحصیل خود کار نیمه وقتی برای کسب مهارتی داشته باشد؟ وظایف مسئولان قابل شمارش نیست. مسئولان ما بسترها را برای رفع نیازهای دانشجویان فراهم نکردهاند و نمره خوبی نمیگیرند.
طیبی نسب در پایان افزود: قطعا روحیهای که هشت سال جنگ را اداره کرد و در زمینه هستهای و موشکی این پیشرفت را رقم زد قطعا میتواند در اقتصاد نیز وارد شود و مشکلات را حل کند. ما توان تغییر شرایط را داریم، اما نیاز به قاسم سلیمانیها در حوزه اقتصاد داریم.