کارگردان مستند «سراب ذهاب» گفت: محرومیتهای قبلی منطقه و زلزلههای اخیر سبب شده بود که منطقه با مشکلات فراوان روبرو شود، ولی با کمک مردم و همت نیروهای مسلح و بسیج و مسئولان بزودی شاهد بازسازی این مناطق خواهیم بود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «سراب ذهاب» نام مستندیست که به همت گروه رسانهای تبلیغی «راز رسانه» دفتر تبلیغات استان قم با موضوع زلزله زدگان سرپل ذهاب به مرحله تولید رسیده است.
مهدی کشتکار کارگردان مستند «سراب ذهاب» در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: این مستند پس از زلزله آذر ماه سال جاری در استان کرمانشاه که کانون زلزله، شهر سرپل ذهاب و بخشهای ازگله و ثلاث باباجانی بود، ساخته شده است. پس از گذشت یک هفته از زلزله، تیم مستند ساز گروه به منطقه اعزام شد و پس از هماهنگیهای لازم برای تصویربرداری و مستند سازی و حضور در بخشهای مختلف به روستای سراب ذهاب از توابع بخش ازگله که در فاصله ۲۰ کیلومتری از شهر سرپل ذهاب قرار دارد به این روستا وارد شدیم.
کشتکار ادامه داد: در ابتدای ورود به روستا حجم گسترده تخریب و آوار در روستا جلب توجه میکرد، اما در میان این آوارها کودکان به همهمه و بازی مشغول بودند و نوای کودکانه آنها در میان آوارها موج میزد. کمی آن طرفتر بانوان روستا آتشی با هیزم روشن کرده و مشغول طبخ نان بر روی آتش بودند. با عبور از مرکز روستا به بخش جنوبی روستا وارد شدیم که در آن منطقه نیروهای جهادی و پاسداران انقلاب اسلامی با کمک اهالی روستا به ساخت کانکسهایی برای اسکان موقت در روستا مشغول بودند. در میان این افراد چهرهای توجه را به خود جلب میکرد که با شور و حرارت در میانه میدان به سازماندهی و مدیریت افراد و منابع مشغول بود.
مسئول گروه رسانهای تبلیغی راز رسانه تصریح کرد: روحانی خوش سیما با چهرهای جذاب همچون سید مقاومت «سید حسن نصرالله» در این روستا مشغول سازماندهی و مدیریت امکانات و کمکهای مردمی بود که توسط برادران سپاه پاسداران و نیروهای مسلح و گاهی توسط خود مردم به روستا وارد میشد. حجت الاسلام سید حسین موسوی روحانی جوان و پر انرژی که به گفته خود او از روز اول زلزله در منطقه حاضر شده و مشغول خدمت رسانی به مردم زلزله زده است.
وی اظهار داشت: این روحانی جوان که عمامه و لباس خاکی مخصوص سربازان را بر تن کرده بود حکایت از عزم جزم او برای سازندگی و عمران و بازسازی روستا داشت و در مدت کوتاهی از حضور او در روستا محبوبیتی مثال زدنی در بین اهالی روستا پیدا کرده بود. تیم مستند ساز ما یک روز کامل از صبح با این سید جوان همراه شده و برخی از فعالیتهای تبلیغی و فرهنگی و عمرانی و سازندگی که با مدیریت او در روستا انجام میشد تصویربرداری و ثبت و ضبط شد.
کشتکار با بیان اینکه روستای سراب ذهاب غیر از این سید جوان چندی قبل نیز مهمان سیدی از تبار نیکان و خوبان بود افزود: رهبر معظم انقلاب که در همان روزهای نخست زلزله و داغدار بودن مردمان این دیار، بدون همهمه و سر و صدا، بدون یدک کشیدن تیمهای امنیتی آنچنانی، بدون داشتن تیمهای رسانهای و تبلیغاتی، در بین مردم زلزله زده این خطه پهلوان پرور حاضر شده و از نزدیک با مسائل و مشکلات مردم و کمبودها و نیازهای آنان آشنا شد.
کارگردان مستند «سراب ذهاب» ادامه داد: اهالی روستای سراب ذهاب از اهل سنت هستند که به برکت قدوم مقام معظم رهبری و با همت هموطنان عزیزمان، با کمک نیروهای مسلح و بسیجیان و روحانیت به سرعت در حال بازسازی و به سوی زندگی پیش میروند.
وی در پایان با اشاره به اینکه هموطنان ما با هر عقیده و قومیت از شیعه و سنی و کرد و فارس و ترک و لر و بلوچ و... همه و همه به عشق وطن با نثار کمکهای نقدی و اقلام مورد نیاز مردم زلزله زده، در این امتحان بزرگ سربلند شدند افزود: محرومیتهای قبلی منطقه و زلزلههای اخیر سبب شده بود که منطقه با مشکلات فراوان روبرو شود، ولی با همت هموطنان در روزهای نخست سیل محبتها و کمک هایشان به منطقه سرازیر و التیامی بر آلام مردم رنج دیده و داغدار شد که با صبر زلزله زدگان و کمک مردم و همت نیروهای مسلح و بسیج و مسئولان بزودی شاهد بازسازی این مناطق خواهیم بود.