معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: تمام انجمنهای علمی برای خدمت رسانی به مناطق زلزله زده اعلام آمادگی کرده و از ما خواسته اند اجازه دهیم به این مناطق بروند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غفاری، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم امروز در جلسه قرارگاه ملی راهیان نور دانشجویی شهید علم الهدی که در محل وزارت علوم برگزار شد، گفت: اردوهای راهیان نور نقطه اتصال بسیار مهم و مبارک برای آشنایی نسل جدید و دانشجویانی است که دوران دفاع مقدس تجربه نکرده اند.
وی با بیان اینکه وقتی جوانان در مناطق عملیاتی حضور پیدا میکنند و تصویری از دوران دفاع مقدس را میبینند حال و هوای آنها تغییر میکند، تصریح کرد: در دورهای که قرارداریم در کنار اردوهای راهیان نور و یادوارههای شهدا یک ضرورت محسوب میشوند واستقبال خوبی از دانشجویان و اساتید از این برنامهها صورت گرفته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینکه تاکنون ندیده ام که کسی نسبت به اردوهای راهیان نور تردید داشته باشد و این نشان دهنده قوت کار است افزود: با این وجود نباید تصور کنیم که کار تمام شده است از این رو باید تلاش کنیم تا محتوای دفاع مقدس و روحیه ایثار و شهادت را به نسل جوان منتقل کنیم تا این حرکت مقدس ادامه یابد.
غفاری با اشاره به اینکه در سال ۹۵، ۸۵ هزار نفر از دانشجویان در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام شده اند، افزود: در سال ۹۶ نیز ۵۳۴۳ نفر از دانشجویان از مناطق عملیاتی بازدید کردند البته با توجه به اینکه ثقل اعزامها مربوط به اسفند ماه و هفتههای آغازین نیم سال دوم سال تحصیلی است امیدواریم شاهد رشد حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی باشیم.
وی افزود: فلسفه برگزاری این جلسه این است که ما در حوزه سیاست گذاری و برنامه ریزی بتوانیم بهتر عمل کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه امروز ما با واقعیت بزرگی همچون راهیان نور مواجه هستیم و این میطلبد که در کنار دغدغه توسعه این اردوها به افزایش غنای محتوای آن نیز توجه کنیم، تصریح کرد: این مهم مستلزم این است که ابعاد مختلف دفاع مقدس مورد مطالعه قرار بگیرد در هر حال دفاع مقدس هویت جوانان ما را میسازد و ما میتوانیم از طریق اردوی راهیان نور این مهم را در آنها نهادینه کنیم.
غفاری خاطرنشان کرد: پس از وقوع زلزله کرمانشاه در جمع زلزله زدگان حضور پیدا کردم با این وجود حرفهایی را از مردم شنیدم که به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم.
غفاری با بیان اینکه تمام انجمنهای علمی برای خدمت رسانی به مناطق زلزله زده اعلام آمادگی کرده اندو از ما خواسته اند که اجازه ورود آنها را به این مناطق بدهیم، تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه علمی کاربردی در این رابطه کار خوبی را شروع کرده است در هر حال هدف ما این است که فرهنگ کمک کردن درونی شود.