به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، در راستای اهداف دانشگاه سبز، دانشجويان گروه مهندسی مكانيك بيوسيستم، گرايش انرژیهای تجديد پذير دانشكده كشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، شارژری كه با انرژی خورشيدی كار میکند را طراحی و ساختند.
طراحي و ساخت اين سامانه توسط دانشجويان نادر فاضل بخشی، ايمان ابراهیمزاده، جواد ظاهر، معصومه خاكشور، زينب طالقانی، علي امينی و مهتا رفيعی و زير نظر محمودرضا گلزاريان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بيوسيستم دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد و هزینههای ساخت آن نيز توسط دانشجويان و استاد مربوطه تأمین گرديد.
گلزاريان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بيوسيستم دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با این موضوع در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: اکثر کشورها امروز با مبحث انرژی دست و پنجه نرم می کنند، انرژی های فسیلی رو به نابودی هستند و مشکلات زیست محیطی بسیار زیادی را برای بشر ایجاد می کنند.
عضو هیئت علمی گروه مهندسی بيوسيستم دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در تولید برق چون مولد تولید از منابع فسیلی استفاده می کند هم به محیط زیست به نوعی آسیب وارد می شود، افزود: اگر ما بتوانیم برای هر مصرف کننده برقی، برق تولیدی اش را از منابع تجدیدپذیر استفاده کنیم مثل انرژی باد، انرژی خورشید و سایر انرژی های تجدیدپذیر مسلما هم به همین زیست کمک کردیم و هم از نظر اقتصادی یک انرژی کاملا رایگان را در اختیار گرفتیم.
وی ادامه داد: این شارژر خورشیدی از سه پنل فتوولتاييك 20 واتي با خروجي 18 ولت تشکیلشده است و میتواند همزمان 6 گوشي 3 آمپرساعتی را با ظرفيت 18 آمپرساعت بهطور كامل شارژ كند. با توجه به ذخیرهسازی انرژي، سامانه شارژ همزمان هم در روز و هم در شب و در ايام ابري قابلاستفاده است.