معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فارغالتحصیلان کارشناسی ما از نظر مهارت خیلی قوی نیستند؛ بنابراین برنامه داریم این وجه از دانشجویان دانشگاه را تقویت کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمدحسین کریمیان، معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر در مراسم معارفه معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طی دو سال گذشته اعضای هیات علمی در راستای اجرای برنامههای آموزشی دانشگاه کمکهای بسیاری انجام دادهاند.
کریمیان افزود: امیدواریم در آینده نیز این حمایت و کمکهای اعضای هیات علمی دانشگاه ادامه یابد.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در دوره مدیریت جدید این معاونت، براساس برنامه راهبردی دانشگاه حرکت میکنیم و روالی که در زمان مدیریت سروش نیز وجود داشت، پیگیری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: برنامه معاونت آموزشی این دانشگاه ارتقا سطح آموزش به صورت کیفی و کمی است.
کریمیان عنوان کرد: فارغ التحصیلان ما در دوره کارشناسی در سطح بسیار عالی قراردارند، اما از نظر مهارت خیلی قوی نیستند از این رو برنامه داریم این وجه از دانشجویان دانشگاه را نیز تقویت کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: باید کاری کنیم که مهندسان ما برای ورود به بازار کار دغدغهای نداشته باشند. سروسامان دادن گروههای آموزشی از دیگر برنامههای این معاونت است.
وی با بیان اینکه موضوع نظارت مستمر نیز در این معاونت پیگیری خواهد شد، گفت: برترینهای تدریس یاران در سایت دانشگاه معرفی میشوند که اسامی برترینهای ترم گذشته اعلام شده است و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
جایگاه مطلوب بینالمللی سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نسبت به دیگر دانشگاهها
عباس سروش، معاون آموزشی سابق دانشگاه امیرکبیر نیز در مراسم معارفه معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کار اجرایی در دانشگاه بسیار سنگین است.
وی افزود: زمانی میتوانیم در مدیریت دانشگاه موفق شویم که بتوانیم افراد را به لحاظ فکری و ذهنی با برنامهها همراه کنیم.
معاون سابق آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشگاه یک محیط علمی است و اساتید و دانشجویان باید توجه داشته باشند که معیارهای موجود در این فضا نیز به صورت علمی ایجاد و دنبال میشود.
سروش خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود در ۱۰ سال آینده دانشگاههایی موفق هستند که در خصوص ایجاد منابع مالی آینده نگری کنند.
وی عنوان کرد: تقاضا محور کردن پژوهشها در دانشگاه بسیار مهم است، اما در این زمینه عقب هستیم.
معاون سابق آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: صنعت نیز در تقاضا محور کردن پژوهشها دخیل است، اما دانشگاهها نیز در این زمینه باید بیشتر برنامه ریزی و فعالیت کنند.
سروش گفت: طی چند سال گذشته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تلاشهای زیادی برای بین المللی سازی فعالیتها صورت گرفت که این روند باید توسعه یابد.
وی افزود: درحال حاضر این دانشگاه در زمینه بین المللی سازی فعالیتها در میان دانشگاههای هم سطح خود جایگاه خوبی را کسب کرده است.
معاون سابق آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه امتیازاتی دارد که باید این امتیازات حفظ شود.