عضو سابق شورای شهر گفت: تهران یک شهر زنده است که نیاز به تغییر و تحول دارد؛ اگر عمر مدیریت شهری در این چهار سال بخواهد به تودیع و معارفه و این مسائل بگذرد ...
ابوالفضل قناعتی، عضو سابق شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرامون وضعیت فعلی شهر تهران با انتصابات و استعفاهای اخیر و تاثیر بی ثباتی مدیریت شهری بر شهر تهران گفت: من به شورای شهر پنجم انتقادی دارم و آن این است که با توجه به فرصت چهار ماههای که برای انتخاب شهردار و تعیین اهداف شان داشتند دقت نکرده و فردی را انتخاب کردند که سابقه کاری اش نشان داده بود در برابر فشار کاری دچار بیماری و عارضه جسمی و روحی میشود و در نهایت استعفا میدهد. این همه افراد متعدد وجود دارند و قحط الرجال نیست باید یک شخصی را انتخاب میکردند که برای یک بار فرآیند جابه جایی مدیران شهرداری رخ میداد چرا که هر جابه جایی در واقع به مثابه گرفتن وقت مدیریت شهری است و عمر شهرداری را تلف میکند چرا که هر فردی که سرکار میآید همین تودیع و معارفه هایش به صورت دومینووار در بدنه شهرداری اتفاق میافتد و عمده زمان شهرداری به این میگذرد یک نفر را به عنوان شهردار و سرپرست بیاورند، معرفی کنند و تودیع و معارفه کنند و این مسئله به همین جا ختم نمیشود چرا که این معرفیها به معاونین و شهرداران ناحیهها و ... نیز سرایت پیدا میکند و مسئله ادامه داری میشود.
وی افزود: این داستان طولانی که رخ میدهد موجب میشود تا زمان از دست برود یک شهردار چهار سال فرصت دارد تا خدمت کند و همان طور که میدانید تهران یک شهر زنده است که نیاز به تغییر و تحول دارد و اگر عمر مدیریت شهری در این چهار سال بخواهد به تودیع و معارفه و مسائل این چنینی بگذرد چیزی برای مدیریت شهری باقی نمیماند.
قناعتی گفت: اگر دقت کنید چندین جلسه بعد از تعطیلات نوروز شورای شهر تهران به این مسئله میگذرد که آیا شهردار بماند یا نه. سوالی که پیش میآید این است که آیا شورای شهر کارهای مهم تری ندارد؟ طرح ها، لایحهها و امور شهروندی که هر روز نیازمند بررسی است مسائل مهمی نیستند؟ چرا به این مطالبات توجه نمیشود؟
وی در ادامه تصریح کرد: علی ایحال با تصمیمی که برای شهر تهران گرفتهاند امیدوارم هر چه سریعتر شهر را از این بلاتکلیفی دربیاورند یعنی از حالت سرپرست تهران دربیاید و به ثبات مدیریتی برسد چرا که سرپرست برای حفظ وضع موجود نصب میشود سرپرستی که خودش هم نمیداند میماند یا میرود و در بلاتکلیفی است که ممکن است باشد یا نباشد و این کاری که انجام میدهد را میتواند ادامه دار کند یا نه همین مسئله به زیر مجموعههای وی نیز منتقل میشود و مدیران سطوح مختلف و معاونان نیز دچار این بلاتکلیفی میگردند؛ لذا شورای اسلامی شهر تهران در اولین انتخاب خود یک اشتباه کرد و من به عنوان دوست و برادر از آنها میخواهم که دیگر این اشتباه را تکرار نکنند و هر چه زودتر وضعیت مدیریت شهری تهران را مشخص کنند و پیش از آنکه زمان از دست مدیریت شهری و شهر تهران برود و به خود بیاییم و ببینیم که سه چهار سال با همین وضعیت گذشته است فکری برای شهر تهران که شهر کوچکی هم نیست و بالای ۱۳، ۱۴ میلیون تردد در روز در آن وجود داردو چندین تن جابه جایی زباله فقط در این شهر صورت میگیرد، بکنند. چرا که هر مدیری بخواهد یک سال دو سال بیاید و برود مهلتی برای کار کردن نداشته باشد نمیتواند شهر را متحول کند و کارایی چندانی برای تهران داشته باشد.
این عضو اسبق شورای شهر اظهار کرد: تهران یک شهر زنده است و فعالیتهایی در حوزه زیباسازی محیط زیست، فضای سبز و ... وجود دارد که باید شبانه روزی انجام شود، اما زمانی که با چنین مسائلی مواجه میشویم همه این مسائل دچار آسیب میشود و شهر تهران نیز از این آسیب به دور نمیماند.