نشست خبری نهمین دوره جشنواره بین المللی سیمرغ امروز برگزار و جزییات آثار رسیده اعلام شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو دبیران بخشهای مختلف نهمین جشنواره بین المللی دانشجویی سیمرغ جزییاتی از آثار رسیده به این جشنواره را در حوزه مختلف اعلام کردند.
گودرزی دبیر بخش تجسمی نهمین دوره جشنواره دانشجویی سیمرغ گفت: این جشنواره یکی از سادهترین مدل برگزاری جشنواره در چند دوره اخیر است که در بخش تجسمی بیشترین آثار رسیده را داشتیم و در مجموع ۳۸ هزار اثر در این بخش به دبیرخانه ارسال شده است.
وی افزود: حضور این تعداد علاقهمند به این حوزه بسیار خوب است و میتواند بخشی از فرهنگ و هنر کشور را پاسخگو باشد.
گودرزی یادآور شد: در عرضه آثار برگزیده نمایشگاهی از این آثار در حاشیه اختتامیه این جشنواره خواهیم داشت و هنرمندان برگزیده آثار خود را در این نمایشگاه به معرض دید علاقهمندان قرار میدهند. هم چنین کارگاهها و ورک شاپهایی در این حوزه خواهیم داشت.
در ادامه حسین پارسایی دبیر بخش تئاتر نهمین جشنواره سیمرغ دانشجویی گفت: در مجموع ۱۱۵۱ اثر به بخش تئاتر این جشنواره ارسال شده است که این آثار در بخشهای صحنهای، آزاد، فرهنگ و سلامت است.
وی ادامه داد: بخش فرهنگ سلامت و بخش آزاد ویژه دانشجویان سراسری و علوم پزشکی است که در این دو حوزه ۱۶۴ اثر ارسال و داوری شده است.
دبیر بخش تئاتر جشنواره سیمرغ اضافه کرد: ۱۲ اثر در بخش فرهنگ سلامت داوری خواهد شد ۹۰ اثر در بخش تئاتر خیابانی و ۷۴ اثر در بخش نمایش نامه خوانی ۲۳۲ اثر در بخش نمایش نامه نویسی ۱۵۲ اثر در بخش استندآپ کمدی ۱۲۲ اثر در بخش آزاد و ۱۰ اثر در بخش سلامت در مجموع داوری خواهند شد.
وی اضافه کرد: در بخش تئاتر آثار تحقیقی و پژوهشی هم داریم که سه داور این بخش را داوری کرده و برگزیدگان را معرفی میکنند چندین ورک شاپ نیز با مشارکت دانشجویان در حاشیه جشنواره در بخش تئاتر برگزار خواهد شد.
در ادامه عسگری دبیر بخش فیلم این جشنواره گفت: جشنواره هنری سیمرغ که دومین سال است با آن همکاری دارم از جمله جشنوارههایی است که به یک میهمانی فکر نمیکند و به دنبال فرهنگ سازی است چرا که دبیرخانه دائمی توسط این جشنواره ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: در بخش فیلم ۱۴۲۵ اثر که شامل ۱۸۰ مستند، ۱۱۵ تیزر، ۱۱۸ انیمیشن و بیش از ۹۰۰ فیلم کوتاه به این بخش ارسال شده است.
وی افزود: در طول برگزاری جشنواره ۱۴۰۰ دقیقه از آثار رسیده به نمایش درخواهد آمد.
در ادامه عبدالجبار کاکایی دبیر حوزه ادبیات این جشنواره گفت: آثار رسیده به این جشنواره از سطح قابل قبولی برخوردار بود و در حوزه داوری نیز افراد برجستهای را اختصاص داده است.
کاکایی یادآور شد: سطح آثار قابل قبول بود، چون محیط دانشگاه ایجاب میکند که آثار با این کیفیت ارسال شوند.
وی افزود: در بخش ادبیات در ۴ حوزه شعر، داستان، شعر طنز و نثر حدود ۱۰ هزار و ۳۱۰ اثر ارسال شده است.
دبیر بخش ادبیات جشنواره گفت: در حاشیه اختتامیه جشنواره ۳ نشست نقد تئوری، ادبی و نقد موضعی خواهیم داشت هم چنین نشستهای شعرخوانی نیز برگزار میشود.
هم چنین در ادامه این نشست بابک زرین دبیر بخش موسیقی جشنواره گفت: بخش سرود برای اولین بار امسال به این جشنواره اضافه شد و سرودهای حماسی که توسط گروههای بزرگ برگزار میشود به مسابقه راه پیدا کردند.
وی ادامه داد: ۱۴۲ اثر در بخش موسیقی داشتیم که ۹ اثر به مرحله نهایی رسیدند هم چنین چهرههای جدیدی موسیقی در این جشنواره معرفی خواهند شد.
براساس این گزارش در پایان این نشست پوستر نهمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویی سیمرغ رونمایی شد.