عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آقایان در جریان توافق هستهای گفتند که جان کری قول داده است؛ اما اگر رئیسجمهور آمریکا هم قسم حضرت عباس میخورد نباید آن را باور میکردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی دیروز در همایش «خرمشهرهای امروز» که توسط بسیج دانشجویی مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد، گفت: تا راز سقوطها خرمشهرها را ندانیم راز فتح خرمشهرها را نخواهیم فهمید.
وی با بیان اینکه منطق برخیها منطق «بدهیم برود» است، افزود: این جریان به جای سازماندهی مقاومت و انجام وظیفه میگویند هستهای را، موشک را، منطقه را و هر آنچه هست را، بدهید تا برود. این جریان وقتی که عدهای جوان انقلابی در کوچه پس کوچههای خرمشهر در مقابل ارتش عراق ایستادگی میکردند، آنها را سرزنش میکردند و میگفتند شما جنگیدن بلد نیستید، در حالی که خودشان به وظایفشان عمل نمیکردند.
وی افزود: وقتی مسئولان به وظایفشان در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی به خوبی عمل نمیکنند واجب کفائی است که همه وارد عرصه شوند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه بچههای انقلابی از ارتشهای رسمی قویتر عمل میکنند، تصریح کرد: ما امروز در حوزه فرهنگ و اقتصاد با مشکل مواجه هستیم و این در حالی است که عدهای به خاطر مسائل فرهنگی و رسانهای پول میگیرند و دارای تشکیلات و یال و کوپال هستند، ولی کار آنها جز اضافه حقوق، سفرهای خارج از کشور و امکانات برای خودشان خروجی دیگری ندارد.
وی با بیان اینکه باید ببینیمنهادها و وزارتخانههایی که مسئول آموزش و فرهنگ هستند به ازای حقوق جاری که به کارکنان خود پرداخت میکنند، چقدر خروجی داشته اند، افزود: نهادهای رسمی که وظایف آنها مشخص است در این ۴۰ سال بازخواست نشدهاند که کدام یک از بندهایی که برای آنها تعریف شده را انجام داده اند و برای انجام آن چه میزان هزینه شده و چقدر خروجی داشته اند. با این وجود ما از کجا باید بفهمیم که هزینههای وزارت فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات پژوهشگاهها و صدا و سیما چقدر بوده و خروجی آنها چگونه بوده است.
وی از شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یکی از خرمشهرهای انقلاب نام برد و افزود: همه نهادهای فرهنگی در این شورا عضو هستند؛ با این وجود باید آنها را پاسخگو کنیم.
شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه جبهه مقابل اسلام بیش از دو قرن است که کادرسازی، کاریابی، جایگزینی و جانمایی را یاد گرفته است تا به دست خودمان پروژههای خود را پیش ببرند، افزود: دشمن سرمایه گذاری بلند مدت و اینکه چگونه در انقلاب اسلامی طور پهن کرده وهزینههای پروژههای خود را از جیب ما تامین کند را، یاد گرفته است.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه برخیها اصلا متوجه نیستند که در پروژه دشمن قرار گرفته اند، افزود: یکی از اولویتهای ما باید شناخت پروژههای دشمن باشد.
وی با اشاره به اینکه در همین مدرسه سپهسالار یا مدرسه عالی شهید مطهری طی این ۲۰۰ سال اتفاقات مهم و پروژههای مثبت و منفی اجرا شده است، افزود: امیرکبیر دارالفنون را تاسیس کرد، ولی میوه آن را انگلیس چید؛ به گونهای که تعداد زیادی فراماسونر تربیت شد که حتی نمیدانستند در خدمت چه کسی کار میکنند و آیا در خدمت پیشرفت ایران هستند یا دارند به انگلیس خدمت میکنند.
وی با اشاره به اینکه بودند کسانی که در مدارسی همچون مدرسه علوم سیاسی، دارلفنون و مدرسه سپهسالار تحصیل کردند و عملکرد آنها توام با خیانت بود، تصریح کرد: دارالفنون با هدف کسب استقلال صنعتی از انگلیس، فرانسه و روسیه به وجود آمد، ولی باغچه این مدرسه هم براساس پرچم بریتانیا درست شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حکومت پهلوی کثیفترین و ذلیلترین حکومت تاریخ ایران است که عمدتا ایدئولوگها و متخصصین آن در مدارسی که قرار بود علوم انسانی را براساس علوم جدید آموزش دهند پرورش یافته بودند، تصریح کرد: یکی از همین آقایان، سپهسالار بود. او بخش عظیمی از سیستان را به انگلیسیها داد و استخراج معادن ایران را به رویترز که یک کمپانی یهودی انگلیسی است، واگذار کرد.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه علوم انسانی ترجمهای یکی از مهمترین خرمشهرهایی است که باید آزاد شود و این کاری است که هر کسی توانایی آن را ندارد، تصریح کرد: این کار نیازمند انسانهای متخصص و مسلط به علوم اجتماعی و علوم اسلامی است.
وی تصریح کرد: اولین مدرسه عالی در علوم انسانی با عنوان مدرسه علوم سیاسی در زمان قاجار و ۳۵ سال قبل از دانشگاه تهران تاسیس شد. با این وجود کادرسازی توسط دشمن در مدارسی همچون علوم سیاسی، دارلفنون و مدرسه سپهسالار انجام شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه هژیر از جمله کسانی است که در مدرسه سپهسالار توسط فدائیان اسلام ترور شد، تصریح کرد: برخیها به اسم قهرمان ملی معرفی میشوند و برخی نیز برای آنها کف میزنند، در حالی که آنها با اقدامات خود ملت را میفروشند.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه محمدعلی فروغی و تقی زاده پایه گذاران حکومت پهلوی بوده اند، تصریح کرد: اینها همه آدمهای با سوادی بودند، ولی واقعیت این است که تحت تاثیر فراماسونری قرار داشته اند و اگر آنها نبودند حکومت پهلوی پایه گذاری نمیشد. در واقع تمام کسانی که حکومت پهلوی را پایه گذاری کرده اند انسانهای دین ستیزی بودند.
وی با بیان اینکه اگر امروز امریکاییها و انگلیسیها میتوانستند برای هر متر از مدرسه سپهسالار و میدان بهارستان یک لوح مینوشتند و یا تاریخ میساختند، تصریح کرد: در همین مدارس کسانی تربیت شده اند که فاحشه خانهها و قراردادهای نفتی را در راستای سیاستها و منافع انگلیسیها دنبال میکردند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بخش مهمی از بدنه دولت و هیئت دولت به عنوان افراد سالمی شناخته میشوند، ولی برخی نیز مشکوک هستند، افزود: یکی از اقداماتی که باید صورت بگیرد پاسخگو کردن دولت است. در هر حال ما طبق قانون اساسی رهبری داریم و ایشان ارزشها و ضد ارزشها را مکرر بازگو میکنند. به نظر من باید همین خط و ربطهایی را که رهبری میگویند را دنبال کنیم. در قضیه برجام ما ناراحت این هستیم که در روز روشن کلاه ما را برمی دارند و بعد خودشان را به آن راه میزنند، در هر حال رهبری برای مذاکرات چاهها را گفتند تا در چاههای بعدی نیفتیم.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه اینگونه نیست که همه مسئولان امروز به سمت اشرافی گری بروند، تصریح کرد: البته ما امروز جدایی از اشرافی گری غرب گرایانه، اشرافیگری مذهبی و اصولگرایی نیز داریم.
وی با اشاره به اینکه در این چند ماه ۲۰ تا ۳۰ تن جاسوس دستگیر شده که دو جاسوس در تیم هستهای بودند، تصریح کرد: ما حتی در محیط زیست هم چند جاسوس داشته ایم. آنهایی که ۱۴۰ سال پیش مدرسه سهپسالار، مدرسه علوم سیاسی و مدرسه علوم حقوق را ساختند تا از دل این مدارس تعداد زیادی جاسوس تربیت شود و زمینه ساز پایه گذاری رژیم پهلوی شوند، آیا بعد از ۱۴۰ سال، تجربه آنها برای نفوذ افزایش نیافته است؟ آیا الان نفوذی نداریم؟
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه من نظر ندارم که روحانی را با آن رئیس جمهور فراری مقایسه کنیم و ان شالله هم این گونه نیست، افزود:، ولی وظیفه ما امر به معروف و نهی از منکر است، در هر حال باید در سیاست با گاز و ترمز بازی کرد.
رحیم پورازغدی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب برای برجام ۹ شرط تعیین کردند و گفتند که اینها را رعایت کنید و دولتی ها هم گفتند ما این کار را میکنیم، تصریح کرد: در هر حال آنها نتوانستند به این شرطها عمل کنند و رهبری هم گفتند که نتوانستند و نگفتند که نخواستند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخیها در برجام با ساده لوحی عمل کردند، تصریح کرد: آقایان گفتند که جان کری قول داده، در حالی که اگر رئیس جمهور امریکا هم قسم حضرت عباس میخورد نباید آن را قبول میکردند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این سوال که چرا رهبر معظم انقلاب محکم در برابر مذاکرات هستهای نایستادند و با آن مخالف نکردند، تصریح کرد: آقایان گفتند که ما با وعده مذاکرات رای اکثریت را کسب کرده ایم، با این وجود هم میتوانیم چرخ سانتریفیوژها و هم چرخ معیشت را بچرخانیم . اگر چه معظم له همان زمان گفتند که من میگویم نمیتوانید و آنها وقتی خرشان از پل بگذرد به ریشتان میخندند، ولی آنها گفتند جان کری قول داده است.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه برجام یک درس امریکا شناسی برای نسل جوان بود، تصریح کرد: در هر حال این ماجرا نمونهای بود تا جوانان بفهمند امریکا چیست. خیلی از شماها میگفتید از زمانی که ما بچه بوده ایم میگویند مرگ بر امریکا، پس چرا نمیروید با آنها مذاکره کنید. معتقدم باید تجربههایی مانند تجربه جنگ احد باشد تا به واقعیتها پی ببریم.
وی با بیان اینکه برجام تا ۳۰ سال آینده ذهنیت نسل جوان را ضد عفونی کرد، تصریح کرد: لزوما همه نهادهایی که رهبر معظم انقلاب مسئولشان را تعیین کردهاند این گونه نیست که مشکلات دیگر نهادها را نداشته باشند، مثلا رهبرمعظم انقلاب خودشان به صدا و سیما و قوه قضاییه نقد دارند؛ از این رو اگر قرار باشد رهبری همه مسئولان را تعیین کند اتفاقا اعتراضات و بدبینی صد برابر میشود. با این وجود وقتی مردم خودشان میبینند شورای شهر، نمایندگان مجلس، رئیس جمهور و رهبری را به صورت دو مرحلهای تعیین میکنند، این روند خیلی آرامش بخش است، ولی اگر این گونه نباشد اعتراضات افزایش مییابد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اگر انتخابات نبود جمهوری اسلامی ده بار سقوط کرده بود، تصریح کرد: من به مسئولان سیاه و سفید نگاه نمیکنم، چون همه آنها خدماتی داشته اند و در مقابل صدماتی زده اند. با این وجود باید ببینیم صدماتشان چه قدر بوده مثلا صدماتی که رضا شاه زده در حد خیانت بوده است.
رحیم پورازغدی در پایان گفت: اولین کارخانه برق، سینما و راه آهن در زمان قاجار اتفاق افتاده و اصلا ربطی به رضا شاه ندارد.