معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد از حمایت تحصیلی سه هزار و ۷۲۳ دانشآموز و ۶۱۶ دانشجوی استان از سوی این نهاد خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین جمال پور، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد با بیان اهمیت جلوگیری از ترک تحصیل دانشآموزان نیازمند به علت فقر فرهنگی و اقتصادی یا عدم دسترسی و دوری از مراکز آموزشی، گفت: سه هزار و ۷۲۳ دانشآموز و ۶۱۶ دانشجو طی سال گذشته از خدمات و حمایتهای تحصیلی کمیته امداد استان یزد بهرهمند شدند و یک میلیارد و ۷۶۲ میلیون تومان برای تحصیل آنان هزینه شد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به دانش آموزان نخبه تحت حمایت و فراهم کردن زمینه شکوفایی و پیشرفت تحصیلی آنان، بیان کرد: ۸۷ دانشآموز نخبه و استعداد برتر تحت حمایت کمیته امداد استان یزد که ۶۰ درصد آنان دختر و ۴۰ درصد پسر هستند از خدمات حمایتی و تحصیلی این نهاد استفاده میکنند.
معاون کمیته امداد استان با اشاره به خدمات ارائه شده به دانشآموزان تحت حمایت در سال گذشته، گفت: کمک به تأمین هزینه نوشتافزار، کتب درسی، پوشاک، ایاب و ذهاب، تقویت بنیه تحصیلی با شرکت در کلاسهای تقویتی، کمکهزینه راهیابی به دانشگاه با فراهمسازی زمینه شرکت در کلاسهای آمادگی کنکور، مشاوره و هدایت تحصیلی برای ورود به رشتههای فنی و حرفهای از جمله خدمات حمایتی این نهاد به دانشآموزان تحت حمایت بوده است.
وی با اشاره به این که ۱۰ درصد از هزینههای تحصیلی دانش آموزان تحت حمایت از محل صدقه تأمین شده است، افزود: هزینه تحصیلی دانشآموزان تحت حمایت از منابع مختلفی از جمله اعتبارات دولتی، جشن عاطفهها و نیکوکاری و صدقه تأمین میشود که در این رابطه طی سال گذشته یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان در بخش تحصیلی دانش آموزان هزینه شد.
جمالپور بیان کرد: سال تحصیلی گذشته ۵۲.۵ درصد از دانشآموزان تحت حمایت در مقطع ابتدایی، ۲۶.۵ درصد مقطع اول متوسطه، ۱۸.۵ درصد مقطع دوم متوسطه و ۲.۵ درصد در پیشدانشگاهی به تحصیل مشغول بودند که ۵۲ درصد آنان دختر بودند.
وی با بیان این که ۵۴۲ میلیون تومان نیز برای دانشجویان تحت حمایت در سال ۹۶ هزینه شد، ادامه داد: پرداخت کمک هزینه تحصیلی و شهریه به دانشجویان برای حل مشکلات تحصیلی و ادامه تحصیلات عالی آنان توسط کمیته امداد در نظر گرفته شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان با بیان این که ۶۴ درصد دانشجویان تحت حمایت دختر هستند، گفت: ۱۴۹ دانشجوی تحت حمایت در مقطع کاردانی، ۳۹۲ نفر کارشناسی، ۳۲ نفر کارشناسی ارشد، ۱۱ نفر دکترا و ۳۲ نفر حوزوی در دانشگاهها و حوزههای علمیه مشغول تحصیل هستند.
جمالپور افزود: ۲۵ درصد دانشجویان در دانشگاههای دولتی، ۲۳ درصد پیام نور، ۱۵ درصد دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۳ درصد غیرانتفاعی، ۱۰ درصد فنی و حرفهای، ۹ درصد علمی کاربردی و پنج درصد در حوزه علمیه تحصیل میکنند.