وزیر آموزش و پرورش طی پیامی به مناسبت روز جهانی سواد آموزی اعلام کرد: شاهد افزایش درصد باسوادی از ۴۸ درصد در سال ۱۳۵۵ به بالغ بر ۸۷ درصد در سال ۱۳۹۶، ورود آموزش مهارتهای رایانهای به چرخه سوادآموزی کشور و تنوعبخشی به شیوههای سوادآموزی از جمله آموزش از طریق تبلت و تلویزیون هستیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی سواد آموزی پیامی صادر کرد.
در این پیام آمده است: سوادآموزی یکی از مؤلفههای اساسی تعالیبخش ادیان آسمانی بهویژه دین مبین اسلام و آغازی بر حرکت انسانها در جهت بهبود زندگی و حقی از حقوق اولیه بشر است که موجب کاهش فقر، مرگ و میر و توسعه پایدار میشود.
روز جهانی سوادآموزی، نماد اراده تمامی کشورها در مقابله و مبارزه با جهل و نادانی و آگاهسازی آحاد مردم نسبت به راههای رشد و بالندگی و حفظ و حراست از کرامت انسانی است.
نامگذاری این روز در سال ۲۰۱۸ با عنوان «سوادآموزی و توسعه مهارتها»، نشانگر توجه و تأکید بر ضرورت مهارتآموزی در کنار سواد خواندن و نوشتن و در نتیجه توانمندسازی مردم برای ورود به عرصه تلاش، تولید، استقلال و زندگی با عزت است.
در ادامه این پیام آمده است: خدای بزرگ را شاکریم که در نتیجه تلاش شبانهروزی همکاران ارجمندم در سازمان نهضت سوادآموزی، آموزشدهندهها و نیز دستگاههای مشارکتکننده در این امر مهم، در لبیکگویی به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) و تأکیدهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) و حمایتهای دولت تدبیر و امید، موفقیتهای بزرگی به دست آوردهایم.
از دستاوردهای مهم این حرکت بزرگ، افزایش درصد باسوادی از ۴۸ درصد در سال ۱۳۵۵ به بالغ بر ۸۷ درصد در سال ۱۳۹۶ و ورود آموزش مهارتهای رایانهای به چرخه سوادآموزی کشور، تنوعبخشی به شیوههای سوادآموزی از جمله آموزش از طریق تبلت و تلویزیون، ایجاد و توسعه مراکز یادگیری محلی با هدف ترویج آموزشهای مهارتی و حقوق شهروندی و آموزش اتباع خارجی است و امیدوارم که این توفیقات ارزشمند همچنان تداوم داشته باشد.
ضمن آرزوی توفیق، از تلاشهای صادقانه همکاران گرانقدرم در صف و ستاد و دستگاههای مشارکتکننده در این فعالیت، قدردانی و تشکر مینمایم.