مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به آمار سالمندی در کشور، پیرترین و جوانترین استانهای کشور را معرفی کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جمشید تقی زاده با بیان اینکه باید خانههای سالمندی را در کشور طراحی کنیم، گفت: طبق سرشماری سال ۹۵ حدود ۱۰ درصد جمعیت کشور سالمند هستند و شمار سالمندان رو به افزایش است.
وی افزود: تا سال ۲۰۴۰ طبق کارشناسیهای صورت گرفته به ازای هر سه فرد یک سالمند در کشور وجود دارد از این رو باید برنامه جامعی در آینده داشته باشیم تا با سونامی خاموش سالمندی مواجه نشویم.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد بازنشستگان کشور را سالمندان تشکیل میدهند، ادامه داد: استان گیلان با بیشترین جمعیت سالمندی و سیستان و بلوچستان با کمترین جمعیت سالمندی روبرو است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر لزوم توجه به عزت اجتماعی، بهبود سلامت سالمندی اشاره کرد و گفت: ایجاد شهر دوستدار سالمند برای ارائه خدمات به این قشر ضروری است.
تقی زاده با اشاره به راه اندازی دهکده سلامت در استانها گفت: ایجاد پارک، موزه بازنشستگان، مجموعههای رفاهی و کانونهای مورد نیاز در دهکده سلامت دایر میشود.
وی با بیان اینکه مجوزهای لازم برای واگذاری اختیارات به کانونهای بازنشستگی داده میشود، گفت: در دهکده سلامت تمام نیازمندیهای درمانی، اورژانس، هتلینگ و ... نیز درنظر گرفته میشود.
تقی زاده بحث طب سالمندی را مهم دانست و اظهارکرد: همچنین زمینه تکریم از سالمندان باید فراهم شود و اگر کارت منزلت به سالمندان میدهیم باید تعریف جدیدی از آن ارائه شود.
مدیرعامل صندوق بازنشسگی کشوری گفت: با جدیت تصویب قانون جامع خدمات کشوری را پیگیری میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تصویب قانون جامع خدمات کشوری شاهد برقراری عدالت و همسان سازی نظام خدمات و پرداخت باشیم.
تقی زاده با اظهار اینکه سال قبل به ۳۰۰ هزار نفر تسهیلات پرداخت شد، گفت: امسال به ۴۰۰ هزار نفر و به هر نفر پنج میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود و تسهیلات ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر چند روز گذشته به حساب آنان پرداخت شده است و از ماه آینده به ۳۳ هزار نفر این تسهیلات پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ایجاد خانههای امید در بوستانهای شهری خبر داد و خاطرنشان کرد: این خانهها با همکاری شهرداریها در بهترین پارکهای هر شهر ایجاد میشود و امکاناتی برای بازنشستگان درنظر گرفته میشود.