رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: دانشگاههای این استان آمادگی کامل برای ارائه خدمات فناوری، پژوهشی و برگزاری نشستهای مسئلهشناسی دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر در جمع مدیران دستگاههای اجرایی استان بوشهر گفت: در سال ۱۳۹۵ از مجموع ۲۸ میلیارد ریال قراردادهای صنعتی این دانشگاه ۱۳ میلیارد ریال در استان و ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی قرارداد منعقد شده بود.
وی افزود: سال گذشته نیز از ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال قرارداد صنعتی دانشگاه خلیج فارس تنها پنج میلیارد ریال مربوط به این استان بود که با توجه به اینکه امسال فرصت بهتری از نظر اعتبارات یک درصد پژوهش فراهم شده امیدواریم سهم استان بوشهر در انعقاد قرارداد با این دانشگاه و اعتبارات پژوهشی شرایط بهتری ایجاد شود.
مصلح اضافه کرد: با کمک صنایع و دستگاههای اجرایی استان بوشهر در بخش تامین اعتبار پژوهش و اجرای پروژههای پژوهشی، دانشگاه خلیج فارس به عنوان دانشگاه مادر میتواند موقعیت بهتری در کشور و دنیا داشته باشد.
وی بیان کرد: هفته پژوهش امسال با عنوان «پژوهش هدفمند فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی» از ۲۴ آذر ماه با نواختن زنگ پژوهش و فناوری در مدرسههای استان بوشهر آغاز میشود.
مصلح اضافه کرد: اجرای برنامههای مختلف علمی مشترک در دانشگاه ها، مراکز صنعتی و سازمانهای دولتی، بازدید صنعتی و پژوهشی، برگزاری جشنواره تجلیل از پژوهشگران، برپایی نمایشگاه و رونمایی از محصولات فناورانه، آغاز قراردادهای مهم پژوهشی به صورت نمادین، برپایی همایشها و نشستهای پژوهشی از جمله برنامههای هفته پژوهش در استان بوشهر است.
وی تاکید کرد: اعلام نیازهای پژوهشی سازمانها و صنایع در قالب بورشورهای مختلف اعلام تا امکان فعالیت پژوهشگران فراهم شود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: دانشگاههای این استان آمادگی کامل برای ارائه خدمات فناوری، پژوهشی و برگزاری نشستهای مساله شناسی را دارد و استقبال لازم را میکند.
وی یادآور شد: جایگاه دانشگاه خلیج فارس در ادامه روندهای ارتقایی که داشته در رتبه بندیهای بین اللمی در بین دانشگاههای وزارت علوم رتبه ۲۰ کشور و در بین مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت علوم رتبه ۲۸ کشور را به خود اختصاص داده است.