به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه «فرانس 24» شب گذشته در جریان یکبرنامه با حضور چند میهمان، میزان احتمال آغاز یک جنگ جدید در غزه را بررسی کرد.
یکی از این میهمانان «ایدی کوهن» تحلیلگر رژیم صهیونیستی بود که اتهامات بی اساسی را درباره جنبش حماس فلسطین مطرح کرد.
میهمان اسرائیلی در برابر میهمانان عربی که در این برنامه حضور داشتند، درباره احتمال تهدید رژیم صهیونیستی توسط مصر گفت: «السیسی چگونه اسرائیل را تهدید خواهد کرد، در حالی که از من صهیونیستتر است؟»
کوهن که یکی از مدافعان جنایت رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مردم فلسطین است، جنبش حماس را «یک گروه ترویستی داعشی» خواند.
روزنامه القدس العربی گزارش داد که این اتهامات که به گفته مجری برنامه از سوی «برادر اسرائیلی» صورت گرفت، با هیچ پاسخی از سوی مهمانها مواجه نشد.
مجری برنامه اما در واکنش به صهیونیست خواندن السیسی توسط کوهن، گفت که «از خدا بترس. زشت است... زشت است که تو رئیس بزرگترین کشور منطقه را با این سخن متهم میکنی».
کوهن که استاد دانشگاه بار ایلان در اراضی اشغالی است، درباره «صهیونیست» بودن السیسی، با تمسخر گفت که «اجازه دهید واقعبین باشیم، اجازه دهید واقعبین باشیم».
وی در پایان با اشاره به اینکه در قلب قاهره پرچم رژیم صهیونیستی برافراشته شده است و نه پرچم فلسطین، تأکید کرد که «مصریها در اکتبر شکست خوردند».
در همین راستا، منابع خبری رژیم صهیونیستی اواخر مرداد ماه گذشته گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم اواخر ماه مه (خرداد) در مصر با السیسی دیدار کرده است.
رسانه صهیونیستی مدعی شده بودند که این دیدار با هدف «آغاز رایزنیها برای رسیدن به توافقی بر سر ایجاد ثبات در غزه» انجام شده است.
صدها هزار اسرائیلی در شهرکهایی یهودینشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمینهای فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیتالمقدس ساخته است سکونت دارند.
سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرکهای رژیم صهیونیستی را غیرقانونی میدانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمینها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغالگر در سرزمینهای اشغالی ممنوع است.
فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیتالمقدس باشد. آنها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمینهای اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع میکند.