به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری دانشجو، دور هفتم گفتوگوی دینی مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با کنفرانس ادیان برای صلح کرهجنوبی با عنوان «دین و محیط زیست» بعد از ظهر امروز (۱۴ آذرماه) ساعت ۱۴ در محل حوزه ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آغاز شد.
در ابتدای این مراسم، حجتالاسلام محمدمهدی تسخیری، رییس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان سخنانی گفت: این کنفرانس با عنوان «دین و محیط زیست» برگزار میشود. البته این عنوان را با پیش از این با روسها، اتریشیها، یونانیها و حوزه سیلیسی لبنان دنبال کردهایم.
در این دوره از گفتوگوهای دینی با کرهجنوبی، هیأتی متشکل از کشیش کیم تی سونگ، جونگ گک، پارک هیوندو، یانگ دئوگ چانگ و خانم آن هیون می، از اندیشمندان مسیحی کاتولیک و بودایی از این کشور به سرپرستی اسقف اعظم کیم هی جونگ، رییس کنفرانس مذکور و اسقف اعظم کره جنوبی و اندیشمندان مسلمان از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند.
اولین دور گفتوگوی دینی با عنوان «جوامع دینی در رویارویی با چالشهای سکولاریسم» آذرماه ۱۳۹۰ در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار شد و دور پنجم گفتوگوها با عنوان «دین؛ صلح و امنیت جهانی» اسفندماه ۱۳۹۴ در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
همچنین، ششمین دور مذاکرات دینی مرکز بینالمللی گفتوگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با کنفرانس ادیان برای صلح کرهجنوبی، با عنوان «نقش معنویت در زندگی بشر» به میزبانی شهر سئول برگزار شد.
آشنایی با «کنفرانس ادیان برای صلح کره»(KCRP)
کنفرانس ادیان برای صلح کره (KCRP) نمایندگی «کنفرانس آسیایی ادیان برای صلح» (ACRP) در کشور کره جنوبی است. ایده تشکیل «کنفرانس آسیایی ادیان برای صلح» در دومین مجمع کنفرانس جهانی دین و صلح در سپتامبر سال ۱۹۷۴ میلادی در بلژیک مطرح شد، که هیأتهایی از آسیا در مجمع مذکور حضور داشتند.
کنفرانس آسیایی ادیان برای صلح (ACRP) با عضویت ۱۶ کشور در منطقه آسیا و اقیانوس آرام شامل استرالیا، نیوزیلند، بنگلادش، چین، کره شمالی، هند، اندونزی، مغولستان، ژاپن، جمهوریکره، نپال، پاکستان، فی لیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و کلمبیا تشکیل و اولین گردهمایی اعضا سال ۱۹۷۶ با حضور ۴۰۰ نفر از ۱۷ کشور جهان و نمایندگانی از ده دین در سنگاپور برگزار شد. هدف از تشکیل کنفرانس مذکور ترویج صلح، عدالت و کرامت انسان بین ادیان در آسیا و ایجاد انگیزه در مردم آسیا و منطقه اقیانوس آرام در جهت تلاش برای صلح ذکر شده است.