برخی مواد خوراکی میتوانند سطح کلسترول را پایین نگه دارند، از اینرو افزودن آنها به رژیم غذایی میتواند در کاهش کلسترول مثمرثمر باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک میکند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.
لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک میکند. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام توصیه میکنند.
آووکادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و میتواند به کاهش LDL کمک کند.
بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طورطبیعی حاوی استرولها و استانولها هستند، موادی که با کلسترول مقابله میکنند.
مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز میتواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد. مواد خوراکی سرشار از چربیهای اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار موجب افزایش کلسترول میشوند.