چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن آفرینان برتر پس از سه روز با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن آفرینان برتر پس از سه روز با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد.
مهناز برمشوری، دانشجوی کارشناسی ارشد بخش زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه شیراز موفق شد در چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با تدوین و ارائه طرح ارائه پروتکل تولید و تخلیص پکتین مقام سوم جشنواره را کسب کند.
وی با حمایتهای مالی و علمی مرکز کارآفرینی دانشگاه طرحی با عنوان بررسی تولید پکین در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه صنعتی را با نظارت آقایان دکتر علی مرادشاهی و دکتر علی نقی مصلح شیرازی با موفقیت به اتمام رسانده اند که نتایج طرح را به جشنواره ارائه دادند.
از میان ۸۰۰ ثبت نام کننده در این جشنواره، ۲۰۰ طرح وارد مرحله داوری شد که با داوریهای انجام شده توسط دبیرخانه جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت ۷۲ طرح و فرصت سرمایه گذاری به جشنواره راه یافتند، طرحهای برگزیده در بخشهای المییاد دانشجویی، طراحان کسب و کار بخش آزاد، بهترین ارائه در بخش فرصتهای سرمایه گذاری و فن آفرینی، شرکتهای رشدیافته، شرکتهای تاثیرات اجتماعی، شرکتهای فن آفرینی دانش بنیان، فن آفرینان شرکتهای نوپا در آیین اختتامیه جشنواره تقدیر به عمل آمد.