هشتمین خوابگاه دخترانه دانشگاه فردوسی مشهد شامل ۲ بلوک مجزا از یکدیگر به مساحت ۵۵۰۰ مترمربع و به ظرفیت ۵۴۰ نفر است که ظرف مدت ۲ سال ساخته میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، مراسم کلنگ زنی هشتمین خوابگاه دخترانه دانشگاه فردوسی به همت بنیاد دانشگاهی فردوسی به نام مهندس شهرستانی از بنیانگذاران بنیاد دانشگاهی فردوسی با حضور دکتر باقری قائممقام وزیر علوم؛ دکتر کافی، رئیس و هیئترئیسه دانشگاه فردوسی مشهد؛ هیئت امناء بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیرین و اساتید در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
عبدالرضا باقری، قائممقام وزیر علوم در این مراسم با گرامیداشت یاد بنیانگذاران بنیاد دانشگاهی فردوسی از جمله مرحوم «شهرستانی» گفت: تلاش این افراد مایه افتخار برای جامعه دانشگاهی و کشور است و این عزیزان سنگ بنایی را بنیان نهادند که پس از سالها ثمره آن قابل مشاهده است.
باقری افزود: دانشگاه فردوسی مشهد با وجود چنین افرادی به خود میبالد و خرسندیم که سایر خیران و بستگان این عزیزان ادامه دهنده راه آنان هستند و با نیات خیرخواهانه خود موجب ارتقای علم و دانش در جامعه دانشگاهی کشور شده اند.
قائممقام وزیر علوم با اشاره به آغاز فعالیت بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد در سال ۱۳۸۱ اظهار داشت: این مرکز با گذشت بیش از ۱۶ سال اکنون به درختی تنومند تبدیل شده و توانسته موجب ارتقای سطح علمی و فرهنگی آموزش عالی کشور و بستری برای ایجاد بیش از ۷۰ بنیاد دانشگاهی در سراسر ایران شود.
وی ایجاد مرکز فناوریهای نوین دانشگاه فردوسی مشهد را از نیازهای این دانشگاه عنوان کرد و گفت: ایجاد این مرکز نیازمند کمک و یاری خیرین و بنیاد دانشگاهی فردوسی میباشد.
باقری ادامه داد: باید با ایجاد مرکز فناوریهای نوین در دانشگاه فردوسی مشهد و جذب شرکتهای دانش بنیان و کارآفرین در حوزههای مختلف بستری فراهم شود تا دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه بتوانند در رشتههای مختلف وارد عرصه کارآفرینی و فناوری شوند و نقش سازنده در جامعه ایفا نمایند.
خوابگاه دخترانه فردوسی با ظرفیت ۵۴۰ نفری ظرف مدت دوسال ساخته میشود
همچنین در این مراسم محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز ضمن گرامیداشت تلاشهای مهندس شهرستانی از بنیانگذاران بنیاد دانشگاهی فردوسی، احداث هشتمین خوابگاه دخترانه دانشگاه فردوسی مشهد به نام این بزرگوار را مایه افتخار برای جامعه دانشگاهی فردوسی مشهد عنوان کرد و گفت: مزیت دانشگاه فردوسی مشهد نسبت به سایر دانشگاههای منطقه و کشور، حضور فعال و افتخارآفرین بنیاد دانشگاهی فردوسی در این دانشگاه است و اینکه تلاش و پشتکار این عزیزان باعث شده است تا نام و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد نهتنها در سطح کشور بلکه در سطح جهانی پرافتخار شود.
کافی بیان کرد: نام خراسان با علم، دانش و هنر شناخته میشود و دانشگاه فردوسی، پرچمدار و نماد شهرت خراسان است. میتوان گفت که نماد علم و آموزش عالی، دانشگاه فردوسی است. نام فردوسی، امام هشتم و خراسان با این دانشگاه عجین شده است.
رئیس دانشگاه فردوسی اظهار کرد: نخبگان این استان، در این دانشگاه تجمیع مییابند و دانشآموختگان چنین دانشگاههایی، سکان هدایت کشور را بر عهده خواهند گرفت. بایستی با افتخار اعلام کنیم که دانشکدهها و خوابگاههای این دانشگاه به دست نیکاندیشان و خیران بزرگی ساخته شده است. امیدواریم که شما بتوانید راه آن افراد را دنبال کنید.
وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی در عرصه مرزهای دانش، عملکرد قابل قبولی داشته است. هر چند که کارآفرینی بسیار مهم است، اما خراسان بایستی سهم خویش را در تولید علم کشور ایفا کند. دانشگاه فردوسی در این زمینه بسیار موفق عمل کرده و در این راستا به خوبی در حال پیشروی هستیم.
گفتنی است، رئیس بنیاد دانشگاهی فردوسی در این مراسم، هشتمین خوابگاه دخترانه دانشگاه فردوسی مشهد را شامل ۲ بلوک مجزا از یکدیگر به مساحت ۵۵۰۰ مترمربع به ظرفیت ۵۴۰ نفر همراه با سالنهای مطالعه و سایر امکانات رفاهی دانست که در مجاورت سایر خوابگاههای دخترانه پردیس دانشگاه فردوسی مشهد ظرف مدت ۲ سال و با کمک خیرین به اتمام خواهد رسید.