قائم مقام وزیر کشور در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان درباره بحثهای مالی و اقتصادی انتخابات گفت: در فصل دیگری از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شوراى اسلامى، موضوعات مالی انتخابات و اینکه هر نامزد از چه منابعی میتواند هزینههای انتخاباتی خود را تامین کند آمده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانى وزارت کشور، سیّد سلمان سامانی قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استانها در جلسه علنى امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی درباره پیشنهاد حذف ماده ۳۶ این قانون اظهار داشت: در صورتى که انتخابات به صورت استانی برگزار شود ضمن آن که باید نقش احزاب را در انتخابات تقویت کنیم، نمیتوان نامزدها را از ارتباط مستقیم و چهره به چهره با رأی دهندگان منع کنیم و این جزء حقوق اولیه نامزدها و مردم است.
قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استانها در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان درباره بحثهای مالی و اقتصادی انتخابات تاکید کرد: در فصل دیگری از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شوراى اسلامى، موضوعات مالی انتخابات و اینکه هر نامزد از چه منابعی میتواند هزینههای انتخاباتی خود را تامین کند و اینکه به چه میزان و در چه حوزه هایى میتواند منابع مالی خود را هزینه کند آمده است، و این مواد با لایحه دولت نیز تطابق دارد.
وى ابراز امیدوارى کرد که با تصویب آن احکام دغدغههای ورود منابع مالی نامشخص در حوزه انتخابات در حد قابل قبولى کاهش مییابد.
سامانى ضمن اعلام مخالفت دولت با پیشنهاد حذف ماده ٣٦ این قانون ابراز امیدواری کرد که نمایندگان مجلس شورای اسلامى با اصل این ماده موافقت کنند.
گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مفاد ماده ٣٦ این طرح با ١٣٢ رأی موافق، ٢٦ رأی مخالف و ١ رأی ممتنع از مجموع ٢٠٣ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.