این روزها درحال فروکش کردن تب سیل در کشور هستیم؛ اکنون همه پای کارند و طوری شده که مسئولی که حداقل یک بار به مناطق سیلزده سر نزده باشد، انگار کارش را درست انجام نداده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو - مهدی طرفی؛* یک ماهی از وقوع سیل در کشور میگذرد کل ایران در حال آماده باش است، روزی شمال، روز دیگر غرب و بعد هم شرق، همه در تکاپو برای حل مشکل هستند.
با وجود اختلاف نظرها در موضوعات مختلف همه در کنار هم برای هموطن خود در تلاش اند، مسئولین کشوری و لشکری شب و روز نمیشناسند این را از چهره شان هم میتوان متوجه شد، انگار ساعت کاری از شش صبح تا ۱۲ شب شده است... همه پای کار آمده اند...
نظرات و نگاههای فکری و سیاسی ممکن است متفاوت باشد و این طبیعی است. مهم این است که برای پایداری کشور همه بسیج شده اند... کامیون کاروان اصفهان چپ میکند، عشایر عرب به کمکشان میشتابند، روحانی شیعه به عالم سنی کمک میکند.
فتح خرمشهر و شکست حصر آبادان تکرار شده است. روزی نمیشود که چندبار از استانهای مختلف تماس نگیرند که کاروان ما در راه اهواز است کدام منطقه باید برویم؟ اینجا علاوه بر اینکه نیرو به اندازه کافی وجود دارد، بلکه نیروی مازاد هم بسیار است؛ چراکه کل خوزستان تبدیل به نیروی امدادی شده است.
اینجا غذای گرم هم بسیار است، هم نیرو زیاد است و هم غذا، اما فعلا غذا گرم است و نیرو زیاد. این روزها درحال فروکش کردن تب سیل در کشور هستیم. اکنون همه پای کارند و طوری شده که مسئولی که حداقل یک بار به مناطق سیل زده سر نزده باشد انگار کارش را درست انجام نداده است.
مردم فعلا تحمل کرده اند و حجم امکانات و تجهیزات هم خوب بوده، هرچند که لیاقت مردم خیلی بیشتر از اینهاست. اما سیل تازه شروع شده و جبران و تامین خسارتهای سیل زدگان اولویت همه باید باشد. فردا نشود که دوباره همه درگیر دعواهای سیاسی و جناحی شویم و سیل زدگان را فراموش کنیم. اینطور نشود که دلخوش به توئیت فلان بازیگر شویم و دعواهای قرمز و آبی اولویت اصلی کشور شود.
فعلا همه کار کرده اند. درست است که عدهای از ماها کم کاریهایی داشته ایم. اما همه درگیر بوده اند و پیگیر، اما کار اصلی تازه شروع شده است. اگر الان در محل اسکان مزار شهدای هویزه سه نوع غذا برای بیماران قندی، زنان حامله و مردم معمولی پخت میشود، شاید ده روز دیگر یک نوع غذا هم گیر سیل زدگان نیاید. وظیفه همه ماست که فردای فروکش کردن بحران سیل مطالبه کنیم از مسئولین که خسارت آن کشاورزی که برداشتی یک سالش از بین رفته چه شده است.
از شاخهای مجازی کشور هم انتظار است که اگر پوشش خوبی که از سیل دادند از روی جو یا افزایش فالور نبوده تا انتها پیگیر حل مشکلات مردم سیل زده باشند...
*مهدی طرفی - فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.