رئیس مرکز ارتباطات، هماهنگی و دفتر وزارتی آموزش و پرورش گفت: در مجموع ۱۳۷۰ مدرسه در مناطق سیلزده آسیب دیده و ۷۴ هزار و ۳۰۰ دانشآموز دچار آسیب و یک هزار و ۵۵ مدرسه تا امروز بازگشایی شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیرعلی نعمتاللهی رئیس مرکز ارتباطات، هماهنگی و دفتر وزارتی آموزش و پرورش در برنامه روی خط خبری شبکه خبر به تشریح تمهیدات آموزش و پرورش برای دانش آموزان مناطق سیل زده پرداخت و اظهار کرد: بعد از وقوع سیل در کنار دانش آموزان بودیم و تمهیداتی برای آنها در حوزه امتحانات و برنامه کلاسهای درس برگزار شد.
وی ادامه داد: قرار است برای دانش آموزان پایه دوازدهم امتحانات در سه نوبت خرداد، تیر یا مرداد و شهریور برگزار شود و دانش آموزان در هرکدام از دورهها که نمره قبولی کسب کنند به منزله قبولی خرداد ماه آنها خواهد بود. در سایر پایهها دانش آموزان تا بخشی از کتابهای درسی را که خواندند امتحان میدهند. البته در مناطقی که شهر به سامان رسیده است مقدمات تشکیل کلاسهای جبرانی فراهم شده است.
نعمت الهی گفت: بر اساس دستور وزیر آموزش و پرورش مدارس در اختیار سیل زدگان قرار گرفته است و بعد از سیل هم همت جهادی در آموزش و پرورش برای ساماندهی شرایط مناطق سیل زده و به ویژه دانش آموزان وجود داشت.
بنا به گفته وی در استان لرستان ۸۱ باب مدرسه تخریب، ۶۴۷ باب مدرسه آسیب دیده و ۱۸ هزار دانش آموز آسیب دیده اند. از میان مدارس آسیب دیده ۵۲۰ مدرسه بازگشایی شدند.
در استان خوزستان ۲۱ مدرسه تخریب و ۱۳۵ مدرسه آسیب دیده و ۱۵ هزار دانش آموز با مشکل مواجه شدند.
در استان گلستان ۳۱۲ مدرسه آسیب دیده، ۴۱ مدرسه تخریب، ۲۵۳ هزار دانش آموز با مشکل مواجه شدند و همچنین ۲۵۰ مدرسه از میان مدارس دچار آسیب بازگشایی شدند.
در استان فارس ۵۷ مدرسه آسیب دیده و در استان ایلام ۵۹ مدرسه تخریبی هستند. در همدان ۵۰ مدرسه آسیب دیده، در کرمانشاه ۲۰ مدرسه و در چهارمحال و بختیاری ۱۰۸ مدرسه دچار آسیب شدند.
نمعت اللهی گفت: در مجموع ۱۳۷۰ مدرسه آسیب دیده و ۷۴ هزار و ۳۰۰ هزار دانش آموز دچار آسیب و ۱۰۵۵ مدرسه بازگشایی شدند.
وی ادامه داد: در اکثر مناطق کارها تدوین شده است تا بر اساس میزان تخریب هر منطقه، تعداد دانش آموزان و شرایط حاکم، کارها را اولویتسنجی میکنیم. آموزش و پرورش در بازسازی و نوسازی مدارس کرمانشاه کارنامه درخشانی دارد. در این مناطق نیز هم کار را تسریع میکنیم و مدارس با کیفیت بالا بار دیگر احیا میشوند حتی اگر امکانات نباشد تا مهر ۹۸ به حالت اولیهاش بازگردد از ظرفیت جایگزین استفاده خواهد شد.
رئیس مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی به موضوع انتخاب نماینده ویژه آموزش و پرورش در مناطق سیل زده و تعیین استانهای معین اشاره و بیان کرد: برای ساماندهی و اتخاذ تصمیمات لازم در موارد حساس استانهای معین برای هماهنگی میان دستگاهها و پیشبرد بهتر کارها تعیین شده است تا فعالیتها با کیفیت پیش روند؛ همچنین برای مسکن فرهنگیان، تسهیلات بانکی، کمکهای بلاعوض، وام کم بهره و اسکان اضطراری تمهیداتی داشتیم که عمده آن با هدف بهرهوری، تسریع و تسهیل در امور است.