مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام دلایلی که گوشت وارداتی با قیمت جهانی همخوانی ندارد را توضیح داد، هر کیلو گوشت تقریبا به اندازه قیمتش هزینههای جانبی دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در پاسخ به اینکه برای مردم جای سوال است گوشت که قیمت جهانی آن ۵ دلار است و با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد میشودبایدبه قیمت ۲۱ هزار تومان به کشور برسد چرا قیمت ۴۲ هزار تومان است؟ گفت: قیمت گوشت گوسفند تازه از استرالیا، چون حمل هوایی انجام میگیرد حدود ۷ یورور تمام میشود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: قیمت گوشتی که از کشورهای آسیای میانه وارد کشور میشود نیز حدود ۷ دلار است. وی ادامه داد: برخی افراد با اطلاعات اشتباه که ناشی از عدم تجربه و تخصص در این حوزه است این اعداد و ارقام را اعلام میکنند. ورناصری با بیان اینکه واردات صرفا پرداخت و تحویل کالا نیست، گفت: واردات علاوه بر نرخ ارز، هزینههای ترخیص و عوارض گمرکی و کارمزد انتقال پول و نرخ تبدیل ارز و سود فروشنده هم دارد.
وی با با محاسبه خرید با دلار، حمل هوایی و سایر هزینهها از جمله: ترخیص، عوارض گمرکی و کارمزد انتقال پول و نرخ تبدیل ارز قیمت گوشت را حدودا کیلویی ۳۵۵۷۴ تومان عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: این قیمت تمام شده پس از ترخیص و هزینههای انتقال و تبدیل بدون در نظر گرفتن سود فروشنده و افت بین راهی و هزینهای بسته بندی و ... است.
به گفته این مسئول گوشت قرمز منجمد گوساله حددود ۳۳ هزارتومان و گوسفند تازه ۴۲۰۰۰ تومان در داخل کشور توزیع میشود.
حال شما صحبت از چرایی گرانفروشی دولتیان می کنید؟
خدا وکیلی به این وضع اداره کشور میگن مملکت داری؟