نماینده، ولی فقیه درحج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی گفت: زائران براساس ارزیابیهای انجام شده از نوع اقلام مورد استفاده و کمیت و کیفیت غذا در مکه و مدینه رضایت بالایی دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عبدالفتاح نواب که به همراه علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت از دو آشپزخانه مرکزی در مکه بازدید میکرد، گفت: در بحث غذا بهترین قضاوت کننده خود زائران هستند.
وی اظهار کرد: در جریان بازدیدهای دو روز گذشته آنچه نمود داشت آنکه هم توزیع کنندکان غذا و هم زائران از طبخ غذا و نوع برنج و کیفیت اقلام بکاربرده شده، کاملا رضایت دارند.
وی گفت:: از دیدگاه آنان امسال غذای طبخ و توزیع شده بسیار با کیفیت است و بدین منظور قدردان خادمان ضیوف الرحمن هستند که در مجموعه حج و زیارت در خدمتگزاری به زائران و حجاج فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: آنچه این خدمت را به نتیجه مطلوب میرساند عشق و علاقه و اخلاص خادمان ضیوف الرحمن است. فقط درآشپزخانه الافندیه روزانه تا ۷۰ هزار پرس غذا در وعده پخت میشود.