یک کارشناس مسائل غرب آسیا با انتقاد از عملکرد کشورهای اروپایی که داعیه حمایت از حقوق ملتها را دارند، گفت: شرایط رخ داده ثابت کرد که منافع اقتصادی آنها در اولویت همه چیز قرار دارد.
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص تماس تلفنی مکرون و بن سلمان در خصوص امنیت منطقه و با توجه به درخواست نهادهای غیردولتی فرانسه مبنی بر توقف فروش سلاح به عربستان گفت: فرانسه یکی از کشورهایی است که در کشتار مردم یمن به صورت غیرمستقیم مشارکت داشته است با سلاحهایی که آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و برخی کشورهای اروپایی در اختیار عربستان قرار دادند در حقیقت نشانه وجود یکسری روابط خارج از چارچوب تعاملات بین المللی بین کشورهای اروپایی و عربستان است که این مسائل انسانی را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی با انتقاد از عملکرد کشورهای اروپایی که داعیه حمایت از حقوق ملتها را دارند، گفت: شرایط رخ داده ثابت کرد که منافع اقتصادی آنها در اولویت همه چیز قرار دارد و با توجه به اینکه عربستان در شرایط فعلی در حال شکست نظامی در یمن است و بعد از چهار سال جنگ علیه مردم این کشور هیچ دستاورد نظامی نداشته است و از سوی دیگر یمن در حال تجزیه به دو بخش شمالی و جنوبی است لذا فرانسه در تلاش است که به نوعی عربستان را مهار کند.
هانی زاده افزود: فرانسه به دنبال ارتقای جایگاه عربستان است تا به این وسیله مسائل تهاجمی و جنگ و خونریزی در یمن پایان پذیرد. براین اساس مکرون معتقد است که شرایط یمن به گونهای است که طرفهای درگیر باید پای میز مذاکره بنشینند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به انتقاد نهادهای فرانسوی به عملکرد دولت این کشور گفت: این نهادها در فرانسه به شدت نسبت به سیاستهای تسلیحاتی مکرون و فروش سلاح به عربستان مخالفند و براساس همین رویکرد امروز مکرون سعی میکند از طریق فشار به عربستان جنگ در یمن را پایان دهد.
درستش هم همینه . تمام کشورهای دنیا باید به دنبال منافع اقتصادی خودشون باشند . کشوری که مردمش در رفاه نبوده و به فکر منافع اقتصادی خودشون نباشند ، نه قدرتمند هستند و نیز نباید ادعایی داشته باشند .
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.