سومین جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی برای صرف امور خیریه در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی برای صرف امور خیریه در دانشگاه تبریز برگزار شد.
این جشنواره همچنین دیگر جشنوارههای این حوزه بیشتر با هدف ایجاد شور و نشاط، همگرایی، افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرهنگها و غذاهای محلی و مشارکت دانشجویان در طبخ غذا بوده است.
جشنواره طبخ غذاهای محلی توسط کانون ایران شناسی و گردشگری و با همکاری کانون آینه دانشگاه تبریز برگزار شد که همچون سالهای گذشته عواید حاصل از فروش آن صرف امور خیریه خواهد شد.