اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای اعلام کرد: انواع ماسکهای طبی توسط ۱۵ تولید کننده در سطح کشور تامین شده است و دارای پروانه ساخت از اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای اعلام کرد: انواع ماسکهای طبی توسط ۱۵ تولید کننده در سطح کشور تامین شده است و دارای پروانه ساخت از اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو هستند.
اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با اعلام این خبر افزود: میزان تولید و کیفیت (انواع ماسکهای طبی) تولیدات داخلی که واجد پروانه ساخت میباشند، پاسخگوی نیاز داخل کشور است.
همچنین یادآور میشود: سازمان بهداشت جهانی در شرایط شیوع بیماریهای واگیر استفاده از ماسکهای طبی را برای عموم توصیه نمیکند و صرفا استفاده از آنها را برای کارکنان مراکز درمانی، افرادی که در تماس مکرر و مستقیم با بیماران آلوده هستند و برای بیماران مبتلا پیشنهاد میکند.
براساس این گزارش، عموم مردم در صورت توصیه و تشخیص پزشک باید ازماسکهای طبی استفاده کنند و جهت تهیه ماسکهای معتبر میتوانند به داروخانههای سطح کشور مراجعه کنند.
بر پایه این گزارش، ماسکهای مورد استفاده در مراکز درمانی با عنوان ماسکهای جراحی شناخته میشوند که کاربرد آنها برای کاهش انتقال ریز ذرات به سیستم تنفسی بوده و در اتاقهای عمل و در جراحیها به کار گرفته میشوند.
اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و داروهمچنین اعلام کرد: ماسکهای N۹۵ نوعی ماسک تخصصی است که در صورت لزوم برای کارکنان حرفهای که احتمال برخورد مستمر و مستقیم با بیماران دارند استفاده و جهت کاهش احتمال ورود ذرات با ابعاد کوچکتر به سیستم تنفسی طراحی شده است.
برپایه این اطلاعیه باید توجه داشت که هیچکدام از ماسکها اطمینان قطعی درعدم انتقال عفونت و یا ویروس را تضمین نمیکنند. لذا، در شرایط شیوع بیماری ها، رعایت و افزایش بهداشت شخصی مانند؛ شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون، عدم تماس دستها با دهان، بینی و چشم و استفاده از دستمال کاغذی و نظیر آن در هنگام عطسه و سرفه بسیار موثر بوده و اکیدا توصیه میشود.